Navigatie overslaan
Chalet Berg 616 in Friesland aan het waterChalet Berg 616 in Friesland aan het waterChalet Berg 616 in Friesland aan het water

Chalet Berg 616 in Friesland aan het water

  • 1-6 gasten
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamers

Beschrijving

Het chalet Berg 616 ligt gelegen aan de buitenrand van vakantiepark Bergumermeer in het mooie Friesland. Om het chalet ligt een ruime tuin met een terras en gras. De tuin is volledig omheind. Naast het chalet is een veranda waar u heerlijk van de zon kan genieten. Aan de achterkant van het chalet kijkt u uit over het aangrenzende natuurgebied. Heel de dag door kan u genieten van de stilte en het geluid van de vogels. Er is een schuurtje aanwezig. Het chalet staat aan een doodlopend weggetje en staat op het rustigere gedeelte van het park. Het chalet beschikt over drie slaapkamers. Waarvan twee slaapkamers voor twee personen. In de derde slaapkamer staat een één persoons bed, op deze slaapkamer is er plek voor een extra matras of campingbedje. Het extra matras en campingbedje zijn allebei aanwezig in het chalet. Ook is er een kinderstoel aanwezig. Het chalet beschikt over een douche en een aparte wc. De keuken beschikt over een combioven met magnetron functie, ook is er een koelkast met vriesvak aanwezig. Er is vrij toegang tot WIFI. In het schuurtje staat een BBQ die gebruikt mag worden.

Vakantiepark Bergumermeer is omringd met het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal. Het park ligt in een natuurrijke omgeving. Op het park is er een kinderboerderij, zwembad, speelhal, campingwinkeltje en een boot verhuur. Het park biedt in de vakantieperiodes meerdere activiteiten aan. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de website www.bergumermeer.nl Er is een strandje aanwezig wat grenst aan het Bergumermeer, bij het strand staat het restaurant. In de omgeving van het park zijn mooie fietsroutes, wandelroutes en leuke musea's. Een bezoekje aan het prachtige Dokkum is zeker de moeite waard. Rondom het park zijn er veel mogelijkheden om te vissen.

Omgeving

Friesland is een mooie en ruime provincie met uitgestrekte fiets en vaar mogelijkheden en gezellige historische stadjes.

Aanvullende informatie

Voor meer info en vragen, of een boeking kunt u contact opnemen met 06-18298650 of een mail sturen naar berg616@hotmail.com

Prijs

De beschikbaarheidskalender is NIET bijgewerkt. Informeer naar beschikbaarheid via blauwe button 'contact opnemen.

Al vanaf € 85,- per nacht

In het hoofdseizoen verhuren we per week

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Solcamastraat 30 , 9262ND Sumar, Friesland, Nederland

Meer info over dit huisje

Keuken
Hygiëne
Faciliteiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan

Foto's