Villa Nostra Hoge Hexel

Omschrijving

Het interieur van de woon- en eetkamer is recentelijk geheel vernieuwd. De bungalow is ingericht voor acht personen. Het woonoppervlakte is ca 70 m2.

Indeling van de bungalow: Begane grond: hal/entree, trapopgang, toilet, badkamer met douchecabine, doorzon woon-/eetkamer voorzien van tuindeuren, een open keuken en berging met wasmachine. Eerste verdieping: overloop, vaste kast, vier slaapkamers waarbij de ouderslaapkamer is voorzien van een wastafel.

Doordat er sprake is van een "particuliere" bungalow op het park, is het mogelijk om sneller aanpassingen te verrichten in de woning. Aan de hand van reacties proberen wij rekening te houden met de wensen van de huurders.

Enkele doorgevoerde verbeteringen zijn ondermeer het gratis gebruik kunnen maken van een kleine wasmachine in de woning en ideaal in de zomer: enkele ramen zijn voorzien van horren om zo insecten tegen te houden.

Natuurlijk kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van het bungalowpark!

Omschrijving provincie

Bungalowpark Hoge Hexel ligt in het dorpje Hoge Hexel, een dorpskern in de gemeente Wierden, met ongeveer 1000 inwoners. Het dorp ligt tussen de Overijsselse landstreken Twente en Salland in. Het bungalowpark heeft ongeveer 150 woningen die deels in het bos zijn gesitueerd. Voor meer informatie over het bungalowpark verwijzen wij u naar de website van Bungalowpark Hoge Hexel.

Overige opmerkingen

Met vriendelijke groet,

Leo en Bea den Boer, Hendrik Ido Ambacht

E leo.den.boer@planet.nl | T 078-6820685

Prijs / prijzen

Voor de prijzen en beschikbaarheid zie www.villanostra.nl
Status: Te huur
Land: Nederland
Provincie: Overijssel
Adres: Bruine Hoopsweg 6-97
Postcode: 7645BJ
Plaats: Hoge Hexel
Aantal personen: 6-8
Aantal slaapkamers: 4

Specificaties:

ZondagsrustChristelijk vakantiepark
VakantieparkSpeeltuin (buiten)
Speeltuin (binnen)Zwembad
Eigen parkeerplekWifi / internet
Niet rokenGeen huisdieren
TerrasTuinset
ToiletDouche
WasmachineMagnetron
VaatwasserBerging