Vakantiehuis (ver)huren?

Mijnvakantiestek.nl, juist voor u!

Vind hier uw vakantiewoning en boek direct bij de eigenaar

Mijnvakantiestek, uw vakantiestek!

Mijnvakantiestek, kindvriendelijke vakantiestek

Lekker uitwaaien aan zee.................? Vind hier uw vakantiestek!

VL093 - Galgeweitje 26 - Vlissingen

Omschrijving

Aan de rand van maritiem Vlissingen vind je deze verzorgde vakantiewoning, ingericht voor 4 personen en voorzien van een tweetal slaapkamers. Rustige ligging op een autovrij park gelegen. Het uitzicht op het landschap is hier werkelijk subliem. Je kunt hier eindeloos blijven turen! De auto kan in directe omgeving geparkeerd worden. Strandliefhebbers bereiken het strand na een korte wandeling. Geniet hier van de passerende zeeschepen, de vaargeul dicht aan de kustlijn maakt dat de imposante schepen nog nét niet aan je neus voorbij varen!

Omschrijving provincie

Zeeland is een eilandenrijk. een archipel tussen zeearmen. altijd al geweest. Sterker nog, vroeger bestond Zeeland uit nog veel meer eilanden. een stuk of twaalf op z’n minst. die zijn voor een deel verdronken en voor een deel aan andere eilanden vastgepolderd. Zeeland bestaat nu uit zes Zeeuwse eilanden, als je tenminste de vele onbewoonde eilandjes niet meerekent.

Overige opmerkingen

Via Zeeland Vakantie vindt u de leukste vakantiehuizen, bungalows en appartementen in Zeeland. Bij Zeeland Vakantie kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan accommodaties op de mooiste plekken. Hier bleef je het ultieme Zeeuwse thuisgevoel, maar dan even helemaal weg.

Zoekt u een vakantiehuis op Schouwen-Duiveland, een bungalow op Walcheren of een vakantiewoning op Noord of Zuid-Beveland? Hier vindt u het perfecte vakantieverblijf, voor een onbezorgde vakantie in een mooie Zeeuwse omgeving.

Prijs / prijzen

In ons brede aanbod kunnen wij u voorzien van woningen in verschillende prijscategorieën. Bekijk ons complete aanbod op www.zeelandvakantie.nl

Actuele beschikbaarheid kunt u opvragen op onze website!
Status: Te huur
Land: Nederland
Provincie: Zeeland
Adres: Galgeweitje 26
Postcode: 4384 RB
Plaats: Vlissingen
Aantal personen: 2-4
Aantal slaapkamers: 2
Website: https://www.zeelandvakantie.nl/nl/zoek-een-vakantiewoning/vl093/boeken?type%5B0%5D=843

Specificaties:

Eigen parkeerplekTerras
TuinsetToilet
DoucheTelevisie
MagnetronVaatwasser