Navigatie overslaan
Geniet tijdens uw vakantie van puur vruchtensap van Schulp

Geniet tijdens uw vakantie van puur vruchtensap van Schulp 2 juni 2023

2 juni 2023
Vruchtensap puur sap Schulp Breukelen appel vlierbes aardbei

Schulp vruchtensappen

Al jaren ken ik de firma Schulp uit Breukelen. Vaak als ik dan in Breukelen of in de buurt was, nam ik voor thuis een aantal heerlijke flessen Schulp vruchtensappen mee. Door de jaren heen zagen we dit prachtige bedrijf groeien. Op steeds meer plekken in Nederland zie je de flessen Schulp in verschillende smaken in landwinkels  e.d. staan voor de verkoop. Sinds 1861 bestaat bedrijf Schulp in Breukelen al en in 1995 besloot de huidige eigenaar Albert Schulp om naast fruitteler ook vruchtensappen te maken. Mooi om die geschiedenis eens te lezen op hun site.

Streekwinkel Schulperij

Voor particulieren is het de moeite waard om op zaterdagochtend eens naar Breukelen te rijden. Vanaf de A2 naar Breukelen kom je op een gegeven moment in het centrum van Breukelen. Om bij Schulp Vruchtensappen te komen aan het Zandpad, kom je via de smalle Brugstraat over de ophaalbrug. Ook een heerlijke omgeving om er te fietsen zo langs de Utrechtse Vecht.

In de Streekwinkel Schulperij kunt u heerlijke sappen kopen. Ook leuk om als geschenk weg te geven aan een ander. De Schulperij is op zaterdag open vanaf 9 uur tot 14 uur en is te vinden aan Zandpad 76 in Breukelen

Puur sap verkrijgbaar door heel Nederland en België

Is Breukelen niet in de buurt? Ga dan eens kijken bij de vele verkooppunten die er inmiddels zijn in Nederland, maar ook in België tegenwoordig. Vaak bij leuke landwinkels, boerderijen e.d. waar deze heerlijke sappen verkrijgbaar zijn.

O ja, vergeet natuurlijk ook uzelf niet om eens te trakteren op een fles puur sap.

Op vakantie in de regio Utrecht

Wij hebben in de regio Utrecht een aantal vakantiewoningen staan waar u gemakkelijk eens Breukelen en omgeving kunt bezoeken. Kijk snel op onze site en neem contact op met de verhuurder:

Woudenberg, camping De Heigraaf

Renswoude

Achterberg

Maak kans op 2 flessen Schulp sap in cadeauverpakking

Heeft u de blog gelezen? Los dan de volgende vragen op.

Antwoorden zijn of in deze blog of op de site van www.schulp.nl te vinden. Maak ook een creatieve foto met Schulp vruchtensap.

Prijsvraag:

  1. Sinds wanneer is Schulp met vruchtensappen begonnen?
  2. Hoelang is de Utrechtse Vecht?
  3. Hoe heet de streekwinkel in Breukelen?
  4. Hoeveel soorten krachtsap zijn er bij Schulp?

Bonus prijsvraag

  1. Maak een creatieve foto* met een fles Schulp vruchtensap in hoge resolutie
  • Foto mag gebruikt worden bij Mijnvakantiestek.nl of door Schulp vruchtensappen voor commerciële doeleinden.
Schulp vruchtensap zuidplas eelco slingerland

Betuwse concerten

Stuur uw antwoorden en bonus opdracht naar: info@mijnvakantiestek.nl t.a.v. Team Mijnvakantiestek.nl uiterlijk woensdag  28 juni 2023 onder vermelding van uw naam, adres, postcode/ plaats. Geef in uw mail ook aan of u interesse heeft als HUURDER/ VERHUURDER voor mogelijke vakantie van vakantiewoning in binnen- of buitenland.

1x prijs onder de inzenders huurders, 2 flessen sap in cadeauverpakking

1x prijs onder de inzenders verhuurders, 2 flessen sap in cadeauverpakking

1x prijs onder alle inzenders inclusief bonus, rondje Schulp bio & 2 vrijkaarten voor Betuws concert naar keuze komende zomer in de Grote- of Sint Maartenskerk van Tiel.

Foto’s: Eelco Slingerland en Schulp vruchtensappen Breukelen. Foto’s mogen NIET gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van Mijnvakantiestek.nl