Navigatie overslaan

Hoe werkt de huur en verhuur van vakantiehuizen op mijnvakantiestek.nl?

Verhuurders van vakantiehuizen en potentiële huurders komen via mijnvakantiestek.nl rechtstreeks met elkaar in contact. 


Vakantiehuis verhuren

Wilt u uw vakantiehuis verhuren? Zegt u ja, dan kunt u zich als verhuurder/eigenaar aanmelden op deze site en uw vakantiehuis/vakantiehuizen ruim presenteren. U hebt na uw aanmelding alles in eigen beheer. Door in te loggen met uw emailadres en wachtwoord kunt u op een makkelijke manier uw advertentie(s) plaatsen en wijzigingen aanbrengen.  Tevens heeft u de beschikking over een boekingskalender, daarnaast worden uw advertentie statistieken bijgehouden. Ook hebt u de de mogelijkheid om uw vakantiestek te laten beoordelen door huurders. U hebt de verhuur van uw vakantiehuis volledig in eigen beheer! De huurder heeft rechtstreeks contact en boekt rechtstreeks bij u als eigenaar van het vakantiehuis. Wij bieden tevens uitgebreide mogelijkheden om uw eigen vakantiestek zelf te promoten via social media en een verkorte URL (uw eigen site binnen Mijnvakantiestek.nl). U kunt op één account met meerdere vakantiehuizen adverteren.


Vakantiehuis presenteren?

In eerste instantie meld u uw vakantiestek aan op mijnvakantiestek.nl en doorloopt de stappen. Wij hebben een handleiding gemaakt voor de presentatie van uw vakantiehuis na uw aanmelding. Klik hiernaast voor handleiding plaatsen advertentie. Wij willen u graag helpen met het presenteren van uw vakantiehuis. Een goede presentatie van uw vakantiehuis is van essentieel belang voor de marktwaarde van uw vakantiehuis.

Meld u nu aan en profiteer optimaal van alle mogelijkheden van mijnvakantiestek.nl Nieuwe adverteerders starten hun abonnement bij het eerst volgende kwartaal voor 12 maanden.,
Na uw aanmelding kunt u telkens inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.


Wat doet Mijnvakantiestek?

Wij brengen uw vakantiehuis onder ogen van de christelijke achterban. Mijnvakantiestek is volledig gericht op deze doelgroep en u kunt hiervan meeprofiteren door een advertentie te plaatsen. Als u een advertentie plaatst helpt u tevens mee een geit te sponsoren. Dus u steunt als adverteerder ook een goed doel.

Christelijke doelgroep

Wij adverteren met grote regelmaat in Christelijke bladen en op Google. Tevens investeren wij in vindbaarheid op Google, met zoektermen die passen bij onze website. Zodoende komt uw vakantiestek volledig onder de aandacht van de christelijke doelgroep.


Vakantiehuisje huren

Hoe kan ik op deze site een vakantiehuisje huren?

U als potentiële huurder kunt op diverse eenvoudige manieren zoeken naar vakantiehuisjes. De makkelijkste en snelste manier van zoeken is, door te klikken op de ‘Toon zoekresultaten’ button. Wilt u specifieker zoeken op een vakantiehuisje, dan kunt u zoeken door één of meerdere filters te selecteren in de zoekbalk. Ook kunt u bestemmingen ingeven door gebruik te maken van de vrije  zoekfunctie. Zoeken kan ook door op de landkaart in te zoomen en de icoontjes (huisjes) aan te klikken.  U ziet simpelweg in 1 of meerdere klikken uw geselecteerde vakantiehuisjes geordend in beeld verschijnen.

 

‘Mijnvakantiestek, uw vakantiestek!’


Contact opnemen met de adverteerder

Hoe gaat het verder als ik een vakantiehuisje heb geselecteerd?

Vragen of reserveringen maakt u kenbaar door bij de advertentie op de blauwe contact button te klikken, welke onder de beschikbaarheidskalender staat (contactbutton werkt niet op zondag ivm zondagsrust). Uw e-mail of telefoontje gaat rechtstreeks naar de eigenaar van het vakantiehuis.  Wij adviseren te bellen met de adverteerder (indien mogelijk), omdat dit de snelste reactie geeft. De contacten zijn dus rechtstreeks tussen u en de eigenaar van het vakantiehuis. U maakt alle afspraken inzake de huur van het vakantiehuis samen met de verhuurder, zonder dat u extra kosten in rekening krijgt gebracht van Mijnvakantiestek.nl.

U kunt zich ook aanmelden als huurder. U kunt dan uw favoriete vakantiehuizen beheren, tevens blijft u op de hoogte van alle actualiteiten.
Na uw aanmelding kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Aanmelden als huurder is altijd gratis.


Mijnvakantiestek.nl: vakantiehuisje huren rechtstreeks bij de eigenaar

Eenvoudig en snel wordt vraag en aanbod bij elkaar gebracht op Mijnvakantiestek.nl.

U regelt uw vakantie rechtstreeks en samen met de eigenaar van het vakantiehuis.


Uw vakantiehuis reglement / boekingen door Mijnvakantiestek.nl

Wij kunnen uw vakantiehuis boekingen ook verzorgen of een opzet maken voor uw boekingen. Ook kunnen wij voor u een algemeen reglement opstellen om te gebruiken voor de huurders van uw vakantiehuis. U wordt ontzorgd en u houdt toch volledig het eigen beheer over uw vakantiehuis. Informeer naar de mogelijkheden en stuur een mail naar info@mijnvakantiestek.nl


Vakantiehuis op een christelijk vakantiepark?

Dan bent u hier op het juiste adres. Mijnvakantiestek.nl is bij uitstek geschikt voor eigenaren van vakantiehuizen op christelijke vakantieparken. Wij scharen hier ook de vakantieparken of campings onder, die de zondagsrust respecteren. Uw vakantiehuis kan hier extra onder de aandacht komen, daar er binnen onze doelgroep veel gezocht wordt op christelijk vakantiepark. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u een vakantiehuis bezit op een regulier park of waar dan ook.


Mijnvakantiestek nieuws:


Volg ons op facebook of I
nstagram


Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Vul dan het contactformulier in of neem contact op via: info@mijnvakantiestek.nl 

Interesse?
Meld u aan en presenteer hier uw vakantiestek:
Aanbieding nieuwe verhuurders:
Nu plaatsen = abonnement start het volgende kwartaal voor 12 maanden

Uw eigen website binnen Mijnvakantiestek.nl

Inschrijven