Navigatie overslaan

Mijnvakantiestek, uw vakantiestek!

Wie zijn wij?

Vanaf mei 2016 zijn wij online met de nieuwe website mijnvakantiestek.nl

Mijnvakantiestek.nl is het portaal voor de huur en verhuur (+ verkoop) van vakantiehuisjes, met als (huurders) doelgroep de christelijke achterban en een ieder die zich er verwant mee voelt. Er is rechtstreeks contact tussen de huurder en de verhuurder/eigenaar van het vakantiehuis. U vindt hier vakantiewoningen, bungalows, villa’s, chalets, (sta)caravans, gastenverblijven etc. Ook vindt u hier vakantiehuizen op een christelijk vakantiepark en op reguliere vakantieparken en campings, maar ook vakantiehuizen bij de boerderij of in de vrije natuur in zowel binnen- en buitenland.

Mijnvakantiestek.nl adverteert doelgericht in Christelijke bladen, tijdschriften en op sites. Tevens investeren wij in  de vindbaarheid van de site op Google en adverteren er op. Tevens houden wij regelmatig facebookacties/promoties 
Kortom uw vakantiestek komt volop in de schijnwerpers te staan!

Wij onderscheiden ons, door ons te richten op de christelijke doelgroep en iedereen die de uitgangspunten van onze doelgroep respecteert. De huurder heeft rechtstreeks contact met de verhuurder van het vakantiehuis, zonder dat er sprake is van een tussenpersoon of dat er een % commissie wordt gevraagd.

Met vriendelijke groet,

Namen het Mijnvakantiestek team

Eelco Slingerland

Huren direct bij de eigenaar

De bedoeling van deze site is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Er is rechtstreeks contact tussen de potentiële huurder/koper en de eigenaar van het vakantiehuis, zonder tussenkomst van een derde. Als verhuurder/eigenaar kunt u een advertentie plaatsen en beheren, waarop u uw vakantiehuis ruim kunt presenteren. Tevens kunt u met één account meerdere vakantiestek advertenties plaatsen. De huurder boekt direct bij de eigenaar/verhuurder vakantiehuis en betaalt verder geen extra kosten aan mijnvakantiestek.nl.

Zondagsrust

Mijnvakantiestek.nl hecht een hoge waarde aan zondagsrust. Iedere individuele burger is gebaat bij één collectieve dag rust in de week. Wij staan dan ook niet achter de steeds verdergaande verruiming van de zondagsopenstelling. Het is daarom niet mogelijk om via deze site op zondag contacten te leggen van potentiële huurder naar verhuurder toe (de site is overigens wel toegankelijk). Deze dag zien wij als de dag des Heeren en wij streven ernaar om dit op een verantwoorde wijze in te vullen. De zondag is geen beknelling in de vrijheid van mensen, maar een groot goed!

Verhuurders op onze site kunnen aangeven wat bij hun gewenst is tijdens het vakantieverblijf door zondagsrust te vermelden op hun pagina. Is dit niet zichtbaar bij de verhuurder, kunt u altijd vragen hoe de zondag in en rond hun vakantiestek is en of het bij u persoonlijk past.

Hebt u een vakantiehuis en wilt u in contact komen met de christelijke doelgroep?
Meld u aan en maak gebruik van alle mogelijkheden (1 maand gratis)

Inschrijven