Navigatie overslaan
Ga met korting naar Miniworld Rotterdam  met Mijnvakantiestek.nl

Ga met korting naar Miniworld Rotterdam met Mijnvakantiestek.nl 1 mei 2023

1 mei 2023

 

 

Hartelijk welkom op onze vernieuwde website van mijnvakantiestek.nl Sinds de start van 2016 was het tijd om de site te verbeteren en vernieuwen.
Zowel voor mogelijke huurders, als verhuurders van vakantiewoningen. In juli 2022 hebben wij Flying Eagle oog voor uw bedrijf uit Gouda mijnvakantiestek.nl overgenomen.

Doelgroep

Al jaren zijn onze werkzaamheden geweest in promotie, marketing en adverteren.
Onze roots ligt ook in de christelijke doelgroep.
Wij weten vanuit onze dagelijkse werkzaamheden de wegen snel te vinden om deze doelgroep te benaderen en te begrijpen.
Hierdoor kunnen wij ook het juiste advies geven aan verhuurders die buiten deze doelgroep zitten, maar graag op ons platform willen adverteren.
Mijnvakantiestek.nl is ook opgezet voor mensen die een vakantie zoeken waar nog rekening gehouden wordt met de zondagsrust of een rustige omgeving wensen.

Media Kanalen Om Deze Doelgroep Te Bereiken

Wij adverteren vooral in kranten en bladen zoals het Reformatorisch DagbladNederlands Dagblad, familieblad Om Sions Wil en Gezinsgids. Ook zijn wij te vinden bij de Reformatorische Omroep als BCRO lid.
Voor verhuurders op onze site is er een optie dat zondagsrust gewenst is in hun vakantiewoning en/of park.
Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere platforms dat huurders zelf kunnen bepalen dat zondags hun gegevens afgeschermd zijn.
Deze adverteerders kunt u dan op overige dagen benaderen.

Miniworld Rotterdam Met Korting Bezoeken

Bezoek Miniworld Rotterdam komende weken met korting.
Al jaren hebben wij goede contacten met Miniworld Rotterdam en hebben daarom een leuke actie voor u als lezer van onze eerste Blog.
Nog nooit geweest?
Echt een aanrader om eens te bezoeken. Goed bereikbaar met bus, metro, tram of trein. Op loopafstand van Centraal Station. Goed te combineren om Rotterdam zelf ook te ontdekken.
Een leuk uitje om op een vrije dag of vakantie te bezoeken.
Rotterdam in het klein met treintjes, auto’s en gebouwen die in en rond Rotterdam staan.

Het is altijd genieten en zij spelen in op actuele thema’s die er spelen in ons land, zoals de boerenprotesten of bezoek van Koning Willem Alexander aan Rotterdam.
Vanwege onze vernieuwde site kunt u komende weken Miniworld Rotterdam bezoeken met 20% korting op de entreeprijs. Deze korting is geldig tot eind juni 2023. Klik dan HIER om de link te openen. Veel plezier voor jong en oud.

Achter De Schermen Of Verjaardagsfeestje Met De Kinderen

Naast het gewoon bezichtigen op ooghoogte van Rotterdam in het klein, is het ook mogelijk om een rondleiding achter de schermen te krijgen. Tegen een meerprijs kunt u dit reserveren. Maar ook als u iets leuks zoekt voor een kinderfeestje, is dit zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Kijk voor alle informatie op de website van Miniworld Rotterdam.

Miniworld Rotterdam goed te doen vanuit de regio Krimpenerwaard of Goeree Overvlakkee

Woont u niet direct in de regio Rotterdam, maar gaat u een keer een aantal nachten  of langer op vakantie in de regio Krimpenerwaard of Goeree Overflakkee? Kijk dan eens bij het aanbod van vakantiewoningen die wij hebben in de provincie Zuid-Holland op www.mijnvakantiestek.nl

Vakantie in de Krimpenerwaard

Kijk dan  op onze site voor het aanbod in de regio. In Berkenwoude hebben wij een Pipowagen staan voor twee personen. Het is bij deze verhuurders heerlijk toeven van de rust. In de directe omgeving kunt u heerlijke streekproducten kopen. Voor de dagelijkse boodschappen moet je bijvoorbeeld naar Stolwijk gaan. Maar ach, in vakantietijd is dit prima te doen. Of met maximaal vier personen naar een Bed & Breakfast Borghoeve in Ouderkerk a/d IJssel. Sinds kort is het ook mogelijk om met de (jeugd)vereniging, schoolkamp o.i.d. te verblijven in Gouderak bij Stoutjesfarm.

 

Heerlijk genieten van de rust in de Krimpenerwaard en toch snel naar Rotterdam.
Voor een korte of langere vakantie. Informeer bij de eigenaren naar de mogelijkheden.
Bij Krimpen a/d IJssel is het mogelijk om de waterbus te pakken en u stapt dan aan wal bij de Erasmusbrug. Vanaf halte Leuvehaven kunt u met tramlijn 20 naar Centraal Station Rotterdam.

Wat te doen in en rond de Krimpenerwaard

Bij mooi weer is het heerlijk fietsen tussen de weilanden en dorpen in de Krimpenerwaard. De rust en ruimte wat hier nog voldoende aanwezig is. Geen snelwegen of treinverkeer, maar een vogel in de lucht, hazen die door de weilanden gaan, koeien, schapen en paarden die aan het grazen zijn. Zeker in de lente erg mooi met al dat jonge en speelse vee wat er bij loopt.

In de Krimpenerwaard is stadje Schoonhoven de moeite waard om te bezoeken. Ook wel de Zilverstad genoemd. Zowel in het stadje zelf met haar rijke historie, als langs de waterkant bij de veerpont Schoonhoven/ Groot-Ammers is het heerlijk toeven.

Kaasboerderij en boerenspelen

In de Krimpenerwaard staan diverse kaasboerderijen en landwinkels. In Bergambacht staat kaasboerderij Jongehoeve waar u heerlijke boerenkaas kunt kopen, maar ook diverse streekproducten zoals mosterd, advocaat en ijs.

Bij kaasboerderij Hoogerwaard in Ouderkerk aan den IJssel kunt u naast kaas en streekproducten, ook Indoor midgetgolf spelen en andere boerderijspelen. U kunt zelf op vakantie gaan in deze regio en een dag organiseren voor de familie op deze locatie. Kijk gerust eens op hun website wat de mogelijkheden zijn.

Barbecue

Tijdens een heerlijke vakantie en mooi weer is het tijd voor de barbecue aan te zetten. Een heerlijk stukje vlees en salade mag dan niet ontbreken. Maar ja, waar haal je dit in de Krimpenerwaard? Slagerij Markus in Gouderak is geen onbekende. Heerlijk stukje vlees en salade kunt u er kopen. Voor de BBQ is het mogelijk om uit diverse paletten te kiezen, zodat u zo kan beginnen. Eet smakelijk alvast.

Rondje Hollandsche IJssel

Ga gerust tijdens uw vakantie met de fiets door de Krimpenerwaard en vaar dan over met de veerpont Gouderak/ Moordrecht. Met de auto helemaal leuk om te doen. Deze veerpont kunt u namelijk maar één kant erop en weer af. Gaat u er vooruit erop, bij de overkant achteruit eraf. Komt u in Moordrecht, dan zit op de hoek van de Dorpsstraat Meer Genieten. U kunt hier heerlijk eten, drinken of iets van heerlijke wijn kopen. U ziet vanaf de veerpont ook de mooie Dorpskerk van Moordrecht staan.

Gemeente Zuidplas

Moordrecht is sinds 2010 onderdeel geworden van de fusiegemeente Zuidplas. Gemeente Zuidplas bestaat uit de dorpen Nieuwerkerk a/d IJssel, Zevenhuizen, Moerkapelle en Moordrecht. Ook Oud-Verlaat en Klein Hitland vallen hieronder. Gemeente Zuidplas ligt ook op het laagste stuk van Nederland. Langs de A20 staat tussen Moordrecht en Nieuwerkerk een monument hoe laag we onder het NAP zitten.

Vanaf de dijk tussen Moordrecht en Nieuwerkerk a/d IJssel kunt u goed zien het verschil met de Hollandsche IJssel en de polders die tussen deze dorpen liggen.

Moordrecht

U ziet vanaf de veerpont al de Dorpskerk van Moordrecht liggen. Jammer is het tijdens de fietstocht dat dan de deuren gesloten zijn om even binnen te kijken. Orgel en muziekliefhebbers willen dan ook het orgel en de ruimte beleven. Organisator Eelco Slingerland van Flying Eagle oog voor organiseren is hier sinds 2017 met een Flying Eagle Concert – waar muzikale talenten elkaar ontmoeten – gestart.

In 2020 bestond de gemeente Zuidplas 10 jaar en mochten inwoners en organisaties een verzoek doen om subsidie te krijgen. Zo zou er een mooi concert bij kaarslicht worden georganiseerd in november 2020. Speciaal voor dit concert heeft musicus Jan Peter Teeuw in opdracht van Flying Eagle Concerten een achttien minuten durende muziekstuk geschreven “Vier seizoenen in Zuidplas” Dit muziekstuk bestaat uit vier delen nl. Lente, Zomer, Herfst en Winter. Helaas ging dit concert niet door. Slingerland heeft toen een alternatief aangeboden bij de gemeente Zuidplas en is toen een cd opgenomen door STH records uit Barendrecht. Deze cd met instrumentale muziek is nog te bestellen voor € 15,= inclusief verzendkosten bij Flying Eagle. Heeft u geen cd speler, maar toch eens willen luisteren? Dit is tegenwoordig ook mogelijk via Familystream en Spotify. Medewerkers aan deze opname waren André van Vliet vleugel, Chloë Elsenaar viool, Geert Pfeiffer contrabas, Hendrie Westra percussie, Jan Peter Teeuw orgel en Marije Weenink dwarsfluit. Beluister interview bij Groot Nieuws Radio van 5 december 2020. Eens live concert mee maken? Noteer dan de datum van 18 november 2023 alvast in uw agenda. Komende maanden kunt u meer informatie over lezen op de website van Flying Eagle.

Bevrijdingsconcert bekijken vanuit de Dorpskerk van Moordrecht (2021)

Voor 75 jaar bevrijding gemeente Zuidplas is er in 2021 een online livestream opgenomen als alternatief voor Bevrijdingsconcert wat in 2020 ook niet is doorgegaan. Op deze film kunt u de kerk van binnen bekijken. Het orgel wordt bespeelt door André van Vliet en Arjan & Edith Post trompet. Mooi om deze nog eens te bekijken en te beluisteren. Veel luister plezier.

Ga via Nieuwerkerk aan den IJssel met de fiets naar Ouderkerk aan den IJssel

Vanuit Moordrecht fietst u langs de dijk richting Nieuwerkerk a/d IJssel. U komt dan bij molen Kortenoord langs die u kunt bezoeken op bepaalde dagen en de molenwinkel bezoeken voor heerlijk bakmeel en andere producten. Of gewoon even zitten en iets drinken is hier mogelijk. U komt vervolgens langs Hitland. Bij de dijk achter Hitland komt u de veerpont tegen voor de overtocht. Kijk HIER verder voor de vaartijden in het jaar.

Vakantie op Goeree-Overflakkee

Vanaf Goeree Overflakkee is het mooi om een daagje naar Rotterdam te maken. Met ca. 50 minuten rijden met de auto bent u vanuit Ouddorp in Rotterdam. Ondertussen genieten van de omgeving en het havengebied van Rotterdam. Ook is het mogelijk om in Rotterdam-Zuid uw auto te parkeren bij bijvoorbeeld metrostation Slinge en verder met de metro naar het centrum.

Goeree Overflakkee is een omgeving waar je enerzijds kunt genieten van de duinen, strand en zee, anderzijds even lekker op uit in de regio.
Kijk voor het aanbod in deze regio op onze site:

  • Goedereede vakantiewoning voor 4-6 personen
  • Ouddorp vakantiewoning voor 4-6 personen
  • Ouddorp vakantiewoning voor 6-8 personen
  • Herkingen  vakantiewoning met sauna voor 4-6 personen

 

Geschreven door: Eelco Slingerland

Foto’s: gemaakt door Eelco Slingerland en uit archief Mijnvakantiestek.nl Foto’s mogen NIET gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van Mijnvakantiestek.n