Navigatie overslaan
Het ontstaan van de vernieuwde website Mijnvakantiestek.nl

Het ontstaan van de vernieuwde website Mijnvakantiestek.nl 10 mei 2023

10 mei 2023

Geschiedenis van Mijnvakantiestek.nl

In 2016 is de site www.mijnvakantiestek.nl ontstaan door de eerste eigenaar Erwin Kwintenberg uit Rijssen. Zelf verhuurde hij een tweetal vakantiehuisjes in Aagtekerke op camping Schoolzicht, provincie Zeeland. Een mooi chalet voor 6-8 personen, voorzien van alle gemakken. Op een camping waar zondagsrust aanwezig is.

Marnix Klomp heeft het eind 2021 overgenomen en is ook eigenaar van een vakantiehuisje op vakantiepark De Hofstee in Nunspeet, provincie Gelderland.

Aangezien ondergetekende en Marnix Klomp elkaar regelmatig tegenkomen bij de school van onze kinderen, kwamen wij samen aan de praat. Wij zagen een aantal verbeterpunten en mogelijkheden voor de site. Hierdoor hebben wij het stokje overgenomen. In juli 2022 is Mijnvakantiestek.nl onderdeel geworden van Flying Eagle oog voor uw bedrijf in Gouda.

Wij hebben al  jaren ervaring op het gebied van promotie, marketing en adverteren en weten snel via de juiste kanalen de doelgroepen aan te spreken. De website draaide al vanaf 2016 en verouderde. Was niet zichtbaar voor de bezoekers op onze site en de gebruikers. Recent waren kleine storingen op op te lossen. Helaas was het wel zo dat de website net als een houten kozijn was. Een kozijn waar het begint te rotten. Je kunt iedere keer een stukje behandelen, maar op een gegeven moment weet je, er moet een nieuw kozijn in. Zo ook met de website.

Dankbaar zijn we dan ook dat met ingang van 1 mei jl. de huidige website voor u te zien is. Een site die voor de toekomst meer mogelijkheden kan gaan bieden voor onze verhuurders.

Opening nieuwe website met acties

Een website is geen fysieke winkel of bedrijf waar je iets kan vieren met relaties en klanten van je. Toch willen wij u iets aanbieden om dit heugelijke feit te vieren.

Actie voor huurders en verhuurders

Miniworld Rotterdam

Beleef Rotterdam op ooghoogte bij Miniworld Rotterdam. Op schaal kunt u bijvoorbeeld de Sint Laurenskerk, Euromast, Erasmusbrug en nog veel meer bekende en onbekende gebouwen zien in het klein uit Rotterdam.

In de maand mei en juni 2023 kunt u door HIER te klikken 20% korting krijgen op uw entree. De moeite waard om eens te bezoeken.

Betuwse concerten Tiel 2023

Op zaterdag 1 juli 2023 start de serie Betuwse Concerten in de Grote- of Sint Maartenskerk te Tiel. Het openingsconcert zal zaterdag 1 juli 2023 om 20:00 uur beginnen. Medewerking zal verleent worden door het Christelijk ensemble Parlando o.l.v. Leander van der Steen en Martien van der Zwan.

Bestel nu uw kaarten online met € 2,50 korting op uw online ticket. Gebruik de code CEP01723T en klik HIER voor uw bestelling.  Bij online bestelling met uw kortingscode € 10,00 vanaf 17 en ouder per persoon.  Aan de deur zijn de kaarten € 15,00 vanaf 17 jaar en ouder en kinderen tot en met 16 jaar zijn gratis.

Actie voor verhuurders

Maak nu kennis met onze vernieuwde website van www.mijnvakantiestek.nl en neem nu een abonnement voor uw vakantiewoning.

Heeft u niet eerder uw vakantiestek op onze site geplaatst? Dan bieden wij u nu het volgende aan:

Proefabonnement tot 1 januari 2024

Plaats nu uw vakantiewoning tot eind december 2023 om kennis te maken met onze website en stuur ons een mail dat u graag gebruik wilt maken van dit aanbod voor slechts € 25,00. Daarna loopt uw abonnement jaarlijks voor € 69,00 per 12 maanden.

Eerste jaarabonnement tot 1 september 2024

Vandaag plaatsen loopt uw eerste abonnement vanaf heden tot 1 september 2024 voor € 69,00. Daarna loopt uw abonnement verder per 12 maanden. Alle genoemde genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Heeft u twee of meer vakantiewoningen, kamers voor B&B of hotelkamers? Neem tijdens werkdagen telefonisch contact op bel 0182-796 778  of mail ons.

Aanbiedingen geldig tot 1 juli 2023

Geschreven door: Eelco Slingerland

Foto’s:  Eelco Slingerland en uit archief Mijnvakantiestek.nl Foto’s mogen NIET gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van Mijnvakantiestek.nl