Navigatie overslaan
Camping Schoolzicht Zeeland

Camping Schoolzicht Zeeland 18 april 2024

18 april 2024

De familiecamping in Zeeland voor de reformatorische gezindte van Nederland

Camping Schoolzicht is landelijk gelegen op het Zeeuwse Walcheren, tussen Aagtekerke en Domburg en op slechts enkele minuten afstand van het Noordzeestrand.

Camping Schoolzicht heeft als doelgroep een deel van christelijk Nederland; de reformatorische gezindte. De zondagsrust wordt hoog gewaardeerd. Het is echt een camping voor het hele gezin, met volop activiteiten, prima voorzieningen en een goede sfeer.

Activiteiten voor jong en oud

Kinderen en jongelui kunnen zich op Camping Schoolzicht prima vermaken, zo wordt het ook voor de ouders echt vakantie! U hoeft er niet de hele dag op uit te trekken, er zijn altijd volop andere kinderen en jongelui en dat maakt het samen al gezellig. Verder is er op de camping van alles te beleven. In de mei- en zomervakantie staat er een recreatieteam klaar om jong en oud te vermaken met sport- en spelactiviteiten. In de recreatieruimte is plaats genoeg voor alle kinderen om aan te schuiven bij de juffen van het team. ‘s Morgens een lampion in elkaar knutselen en ‘s avonds, als het donker wordt, een optocht, een kampvuur en lekker laat naar bed. Of een indianentooi maken, voetballen, volleyballen of meedoen aan een zeskamp of een vossenjacht. Ja echt, op Schoolzicht is er van alles te doen!

Binnenspeelhof “De Krommebaan”

Uniek is ons binnenspeelhof ‘De Krommebaan’ . In onze oude Zeeuwse boerenschuur kunnen de kinderen zich volop vermaken in de binnenspeeltuin. Onmisbaar en ideaal als het weer even wat minder is!