Navigatie overslaan
Chalet Veluwemeer Sauna: 6 personen NunspeetChalet Veluwemeer Sauna: 6 personen NunspeetChalet Veluwemeer Sauna: 6 personen Nunspeet

Chalet Veluwemeer Sauna: 6 personen Nunspeet

  • 2-6 gasten
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamers

Op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet treft u deze sfeervol ingerichte accommodatie (55 m²) aan wat staat op een ruime kavel met buitensauna en Veluwemeerzicht!

Op een van de mooiste plekjes op ons park staat de 6-persoonsaccommodatie Veluwemeer Sauna. De accommodatie, met sauna en buitendouche, staat op een ruime privacy kavel gelegen op de oude duin van de voormalige Zuiderzee. U kunt dus heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht over het Veluwemeer, onder de veranda met buitenhaard!

Indeling:

De woonkamer is gezellig ingericht met airco, openslaande tuindeuren naar het terras met tuinmeubilair.

De compleet ingerichte open keuken is van alle gemakken voorzien met oa. vaatwasser en combimagnetron.

Nette badkamer met douche, wastafel en een toilet.

Drie slaapkamers waarvan een met uitzicht over het Veluwemeer en een elektrisch bedienbare tweepersoonsboxspring, de tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsboxspring en een bergkast met wasmachine, de derde slaapkamer is voorzien van een stapelbed.

Onder de grote veranda met buitenhaard kunt u genieten van het imposante uitzicht, zeker ook bij mindere weersomstandigheden. Zelfs de sauna heeft zicht op het Veluwemeer en een buitendouche voor een frisse afkoeling.

De "Veluwemeer Sauna" heeft een berging voor uw eigen of bij ons gehuurde fietsen en er is een ruime parkeerplaats.

In iedere accommodatie is gratis WiFi beschikbaar.

Omgeving

Er even tussen uit? Heerlijk naar buiten, een rustig plekje opzoeken met water en bos in de buurt? Dan kunt u prima verblijven op Familiehuis Nunspeet.

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Ons goed onderhouden vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer! Alleen deze ligging al leent zich uitstekend voor een kortere of langere vakantie op de mooie Veluwe. U kunt hier heerlijk varen, zwemmen of andere watersporten beoefenen. En wat denkt u van genieten van de ondergaande zon op een bankje bij het water?

Tegenover de receptie staan 2 Elektrische laadpalen voor de auto

Genieten van zondagsrust

Houdt u van zondagsrust en wilt u op deze dag niet gestoord worden? Dan bent u bij Familiehuis Nunspeet aan het juiste adres. Iedereen die de zondagsrust respecteert is meer dan welkom op ons uniek gelegen vakantiepark in Nunspeet aan het Veluwemeer. Op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is de zondagsrust gewenst en is om die reden dan ook vastgelegd in het parkreglement. Dit houdt in dat de receptie op zondag gesloten is, in- & uitchecken op deze dag niet mogelijk is, er geen georganiseerde activiteiten plaatsvinden. Op ons christelijke vakantiepark, is iedereen welkom, u kunt heerlijk vakantie vieren in een mooie chalet of luxe notariswoning en de kinderen spelen heerlijk buiten

Neem een kijkje op de Veluwe! Want met de Veluwe in de achtertuin van Familiehuis Nunspeet, zijn we een mooie uitvalbasis voor fantastische wandelingen en heerlijke fietstochten. Geniet van bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Iets meer actie, neem dan een van de uitdagende single tracks op de mountainbike.

Aanvullende informatie

De beschikbaarheidskalender op deze site wordt niet bijgewerkt. Kijk voor de actuele beschikbaarheid op onze site: www.familiehuisnunspeet.nl of neem contact op met een van onze medewerkers via 0341-250851.

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Randmeerweg 14 , 8071SH Nunspeet, Gelderland, Nederland

Meer info over dit huisje

https://www.familiehuisnunspeet.nl
Keuken
Vaatwasser
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Kookplaat
Koel/ vriescombinatie
Hygiëne
Wasmachine
Sauna
Douche
Toilet
Faciliteiten
Prive Buiten
Eigen Parkeerplek
Electrische laadpaal auto
Terras
Terras overdekt
Berging fietsen
Tuinmeubelen
Fietsen aanwezig/ te huur
Parkwinkel
Luxe
Airconditioning
Televisie
Directe omgeving
Dichtbij kerken
Dichtbij strand/ duinen
Dichtbij bos
Voetbal- en Sportvelden
Speelweide
Fiets- en wandelroutes
Attractieparken
Musea/ bezienswaardigheden
Dichtbij winkels
Supermarkt
Dichtbij natuurpark
Regels
Huisdieren niet toegestaan
Respecteer de Zondagrust
Roken binnen niet toegestaan

Foto's