Navigatie overslaan
4 -6-8 pers chalet op de KLEINE BELTIES4 -6-8 pers chalet op de KLEINE BELTIES4 -6-8 pers chalet op de KLEINE BELTIES

4 -6-8 pers chalet op de KLEINE BELTIES

  • 4-6 gasten
  • 4 slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

Rheezerweg 79

7771TD

Hardenberg

Een christelijke familiepark met een unieke sfeer. Gelegen in het mooie Overijsselse Vechtdal dicht bij het centrum van Hardenberg. In de prachtige bosrijke omgeving zijn veel mooie fiets- en wandelpaden. Vanaf april t/m oktober zijn onze faciliteiten geopend.

Activiteiten voor Jong en Oud!

In de schoolvakanties is ons recreatieteam aanwezig, met een leuk variërend programma voor jong en oud. In het voor- & naseizoen is “De Kleine Belties” een ideale plek voor de 50+ levensgenieters, maar ook voor gezinnen met jonge kinderen. Een park met veel sfeer en gezelligheid waar ontmoeten en persoonlijke aandacht centraal staan.

Overdekt Zwembad!

Vernieuwen en innoveren is voor ons belangrijk, zodat de kwaliteit voor onze gasten gewaarborgd blijft. Na het realiseren van verschillende nieuwe horeca faciliteiten is er sinds 2014 een overdekt zwembad op ons park te vinden. Naast de super leuke glijbaan en een ‘coole’ plek voor de allerkleinsten zijn er twee whirlpool baden om even heerlijk te relaxen.

Groepen

Er even gezellig tussen uit met familie of vrienden? Een activiteit van een vereniging of bedrijf? Of iets te vieren? Bij ons kan het allemaal. Naast twee groepshuizen zijn er ook diverse zalen waarvan gebruik gemaakt kan worden.

Omgeving

Hardenberg

Opmerkingen

prijs

38.900

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Rheezerweg 79 , 7771td Hardenberg, Overijssel, Nederland

Meer info over dit huisje

https://www.famdevriesverhuur.nl/te-koop
Keuken
Hygiëne
Faciliteiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan

Foto's