Navigatie overslaan
Appartement tussen de wijngaardenAppartement tussen de wijngaardenAppartement tussen de wijngaarden

Appartement tussen de wijngaarden

  • 2-2 gasten
  • 1 slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

elkom in vakantie appartement “The Green House”. Eigenaars zijn René en Helga Pronk. Sinds 2013 wonen zij in Kroatië. Wij wonen aan de rivier de Kupa in Pribanjci. U bent van harte welkom om even langs te komen voor een frisse duik of om onze foto galerij te bezichtigen. Wij sturen u de link als u langs wilt komen. Wilt u de kano gebruiken dan regelen wij dat voor u.

In Kroatië runnen wij een vertaalbureau, een natuurproducten bedrijfje en een stichting die de meest eenzame mensen in de verlaten gebieden opzoekt. Een gedeelte van de opbrengst van het appartement waar u verblijft komt dan ook ten goede aan onze stichting “Kracht voor Kroatië”. René is landschapsfotograaf en organiseert ook phototours die leerzaam en ontdekkend zijn.

Het appartement is een christelijk vakantie appartement en wordt gerund door de voorgangers van de evangelische gemeente in Samobor. Zij zijn Nenad en Zorica Jambrovic en zij wonen boven het appartement.

Wij hopen christenen vanuit de hele wereld te kunnen zegenen met een goed en kwalitatief verblijf in een goede sfeer en op een mooie plek.

Het appartement ligt op tien minuten rijden van het leuke plaatsje Sambor. Boven op een heuveltop met zowel voor als achter prachtig uitzicht. Er is een heerlijk terras met voor de koude avonden een vuurhaard.

Het appartement is in de zomermaanden aangenaam koel doordat het gebouwd is in een heuvel.

Omgeving

Onze vakantie appartement is gelegen bij Natuurpark Zumberak. Hier kunt u heerlijk wandelen in de directe omgeving. Het mooie plaatsje Samobor ligt op 10 minuten rijden en heeft een dagelijkse markt en vele supermarkten.

De hoofdstad Zagreb ligt op 20 minuten rijden.

Het appartement is een prima uitvalsbasis om enkele prachtige, nog onontdekte, gebieden in Kroatië en Slovenië te bezoeken. Wat denkt u van het adembenemende Kozanjski park in Slovenië? De prachtige watervallen van Plitvice. De heerlijke kuuroorden en groene heuvels van Zagorje. Of het schitterende vier rivieren gebied rond Karlovac. Wij sturen u graag een pdf toe met allerhande tips en informatie waar u weken mee zoet kunt zijn. Tevens zijn er leuke dag routes die u zelf kunt afleggen per auto, gemaakt door de eigenaar. Garantie... u komt maar heel weinig toeristen tegen.

Opmerkingen

prijs

30 euro per nacht voor twee personen all in.

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Vinogradi 7 , 10430 Molvice , Zagrebacka,

Meer info over dit huisje

http://www.pronkpictures.com
Keuken
Hygiëne
Faciliteiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan

Foto's