Navigatie overslaan
BungalowBungalowBungalow

Bungalow

  • 4-6 gasten
  • 3 slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

Deze landelijke riet gedekte bungalow is geschikt voor 6 personen. De landelijke uitstraling past perfect in de omgeving van bungalowpark Hoge Hexel. Want het park is omringt door landerijen, boerderijen, bossen en natuur.

De bungalow heeft een l-vormige woon-eetkamer met open keuken voorzien van vaatwasser en combi-oven. Naast de slaapkamer op de beganegrond met wastafel bevinden zich op de bovenverdieping nog 2 slaapkamers. De badkamer en het aparte toilet zijn op de begane grond gesitueerd. Hier is tevens een berging met wasmachine.

Op het vakantiepark is een overdekt zwembad, zwemplas en zijn er diverse sportvelden en speeltuinen. Ook is er een horeca gelegenheid.

Omgeving

Bungalowpark Hoge Hexel ligt in de regio Twente wat in de provincie Overijssel ligt. Twente wordt ook wel "het landgoed" van Nederland genoemd. En met de vele landerijen en uitgestrekte natuur doet het zijn naam ook eer aan. Heerlijk voor de liefhebbers van wandelen of fietsen. Maar Overijssel heeft meer te bieden dan dat. De Hanzesteden als Zwolle of Deventer zijn binnen een halfuur rijden te bereiken. Deze steden met historisch centrum zijn een parel voor het oog. Andere favoriete attracties zijn Avonturenpark Hellendoorn of attractiepark Slagharen.

Opmerkingen

Op zondag zijn onze faciliteiten gesloten.

prijs

Vanaf €260,-

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Bruine Hoopsweg 6 , 7645BJ Wierden, Overijssel, Nederland

Meer info over dit huisje

https://www.bungalowparkhogehexel.nl/
Keuken
Hygiëne
Faciliteiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan

Foto's