Navigatie overslaan
Chalet de Conference 4-6 pers. OmmerenChalet de Conference 4-6 pers. OmmerenChalet de Conference 4-6 pers. Ommeren

Chalet de Conference 4-6 pers. Ommeren

  • 4-6 gasten
  • 2 slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

Blokhut voor max. 6 personen

Ruime zitgedeelte met eethoek en uittrekbare tafel en kachel.Keukenblok met koelkast en kooktoestel, Slaapkamer met twee persoons bed, inclusief twee persoons dekbed en hoofdkussens.

Tweede slaapkamer met stapelbed en eén persoons bed, inclusief dekbed en hoofdkussen. Eventueel een slaapbank in de huiskamer.

Buiten is een terras met picknicktafel en er zijn extra stoelen beschikbaar.

Op camping de Vijverhof vind je van alles: van speelmogelijkheden en dierverzorging voor de jonge campinggasten en diverse activiteiten voor het hele gezin tot een recreatieruimte voor de regenachtige dagen. Iedereen kan zich op de camping prima vermaken! Kom en geniet van de rust, de ruimte en de schoonheid van het Betuwse Rivierengebied en ontdek het zelf!

Omgeving

In de Betuwe, midden in het Rivierengebied, tussen de Waal, de Linge en de Rijn bevindt zich op het platteland in het dorpje Ommeren een echte boerderijcamping met schapenfokkerij:

Beeldt u zich eens in; de bloesemperiode in april, de fruitoogst in augustus en september, heerlijk fietsen op de dijken, picknicken met uitzicht op de Rijn, Waal of Linge, genieten van wat lekkers in de theetuin of wandelen tussen de koeien bij natuurgebied De Blauwe Kamer. Bezoek een fruitkas of boomgaard en proef het fruit waar de Betuwe om bekend staat. Puur genieten. Dat is de Betuwe!

Camping de Vijverhof is dan ook de ideale uitvalsbasis om de Betuwe te ontdekken!!

Aanvullende informatie

RECREATIERUIMTE

Camping de Vijverhof beschikt over een royale binnenruimte voor spel- en themamogelijkheden, genaamd “De Herberg”. Er zijn diverse gezelschapsspelletjes aanwezig en er is een tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en leeshoek. U vindt er een scala aan informatie over wat de Betuwe u biedt, zoals musea, dierentuinen, kinderboerderij en speeltuinen, uitstapjes en diverse recreatiemogelijkheden. En niet te vergeten de fietsroutes met en zonder fietsknooppunten.

VERMAAK VOOR JONG EN OUD

Gedurende het kampeerseizoen hebben wij leuke activiteiten voor jong en oud in petto. We houden workshops en thema-avonden waarbij we u bijvoorbeeld laten zien hoe mooi de omgeving is, hoe u van fietsbanden een mooi kunstwerk maakt of bloemen van crêpepapier en hoe wij schapen houden op Camping de Vijverhof.

Op zondagavond wordt er bij voldoende belangstelling een avondzang gehouden.

Ook kinderen komen aan hun trekken op onze boerencamping in de Betuwe. Voor hen is er een speeltuin met trampoline, schommel, zandbak en wipkip. Gratis gebruik van fietsjes, skelters en steppen vinden wij hierbij vanzelfsprekend.

De kinderen zullen ook dol zijn op onze boerderijdieren. Een leuke én leerzame activiteit! Onze jonge campinggasten mogen meehelpen om de dieren te verzorgen. Zelf de schapen voeren, eieren uithalen of de verzorgpony “Fientje” borstelen en daarna met haar lekker gaan rijden of wandelen op de camping!

ANIMATIE

En, in het hoogseizoen staat Camping de Vijverhof bol van de kinderactiviteiten: knutselen, spelletjes spelen, zeskamp, voorleesochtenden of -avonden, pannenkoeken bakken, volleyballen, voetballen, tafeltennissen, jeu de boules spelen, huifkartochten of een spannende dropping.

Prijs

De beschikbaarheidskalender is NIET bijgewerkt. Informeer naar beschikbaarheid via blauwe button 'contact opnemen'

TARIEVEN PER WEEK O.B.V. 4 PERSONEN

April € 295,00

Mei € 325,00

Juni € 295,00

Juli / augustus € 355,00

September / oktober € 295,00

Extra persoon € 15,00

Schoonmaakkosten (per week) € 30,00

Aankomsttijd: ná 15.00 uur. Vertrektijd: vóór 10.00 uur.

Aankomst en vertrek is uitsluitend mogelijk van maandag tot en met zaterdag!

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Ommerenveldseweg 51 , 4032NB Ommeren, Gelderland, Nederland

Meer info over dit huisje

http://www.campingdevijverhof.nl/
Keuken
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Kookplaat
Koel/ vriescombinatie
Hygiëne
Faciliteiten
Prive Buiten
Speeltuin
Terras
Tuinmeubelen
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan
Respecteer de Zondagrust
Directe omgeving
Dichtbij kerken
Speelweide
Fiets- en wandelroutes
Musea/ bezienswaardigheden
Binnen speeltuin
Buiten speeltuin
Dichtbij winkels
Supermarkt
Dichtbij natuurpark

Foto's