Navigatie overslaan
DB332 – Nehalenniaweg 2 – DomburgDB332 – Nehalenniaweg 2 – DomburgDB332 – Nehalenniaweg 2 – Domburg

DB332 – Nehalenniaweg 2 – Domburg

  • 8-+ gasten
  • 5+ slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

Unieke woning op een unieke locatie. Deze woning voor 14 personen ligt op een steenworp afstand van het strand van Domburg en toch op slechts enkele minuten lopen van het centrum vandaan. Het zeezicht vanaf de balkons is geweldig! Het gebouw bestond oorspronkelijk uit twee gespiegelde woningen. Deze zijn in de loop der jaren samengevoegd tot één woning. De bovenverdieping bestaat nog uit twee aparte gedeeltes, perfect voor twee gezinnen.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor 3 auto's, er zijn twee badkamers, vier toiletten, een grote eetkamer, woonkamer, waskamer en een heerlijk beschut terras achter.

Een prachtig huis voor een heerlijke familievakantie.

Omgeving

Zeeland is een eilandenrijk. een archipel tussen zeearmen. altijd al geweest. Sterker nog, vroeger bestond Zeeland uit nog veel meer eilanden. een stuk of twaalf op z’n minst. die zijn voor een deel verdronken en voor een deel aan andere eilanden vastgepolderd. Zeeland bestaat nu uit zes Zeeuwse eilanden, als je tenminste de vele onbewoonde eilandjes niet meerekent.

Opmerkingen

Via Zeeland Vakantie vindt u de leukste vakantiehuizen, bungalows en appartementen in Zeeland. Bij Zeeland Vakantie kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan accommodaties op de mooiste plekken. Hier bleef je het ultieme Zeeuwse thuisgevoel, maar dan even helemaal weg.

Zoekt u een vakantiehuis op Schouwen-Duiveland, een bungalow op Walcheren of een vakantiewoning op Noord of Zuid-Beveland? Hier vindt u het perfecte vakantieverblijf, voor een onbezorgde vakantie in een mooie Zeeuwse omgeving.

prijs

In ons brede aanbod kunnen wij u voorzien van woningen in verschillende prijscategorieën. Bekijk ons complete aanbod op www.zeelandvakantie.nl.

Actuele beschikbaarheid kunt u opvragen op onze website!

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Nehalenniaweg 2 , 4357EW Domburg, Zeeland, Nederland

Meer info over dit huisje

https://www.zeelandvakantie.nl/zoek-een-vakantiewoning/db332/boeken?type%5B0%5D=843
Keuken
Hygiëne
Faciliteiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan

Foto's