Navigatie overslaan
Kamperen in Tourcaravan met voortent 6 personen | Camping SchoolzichtKamperen in Tourcaravan met voortent 6 personen | Camping SchoolzichtKamperen in Tourcaravan met voortent 6 personen | Camping Schoolzicht

Kamperen in Tourcaravan met voortent 6 personen | Camping Schoolzicht

  • 1-6 gasten
  • slaapkamers
  • badkamers

Camping Schoolzicht

Camping Schoolzicht is de familiecamping in Zeeland voor de reformatorische gezindte van Nederland. De camping is landelijk gelegen op het Zeeuwse Walcheren, tussen Aagtekerke en Domburg en op slechts enkele minuten afstand van het Noordzeestrand. Deze camping heeft als doelgroep een deel van christelijk Nederland; de reformatorische gezindte. De zondagsrust wordt hoog gewaardeerd. Het is echt een camping voor het hele gezin, met volop activiteiten, prima voorzieningen en een goede sfeer.

Onze Tourcaravan

Wij bieden onze Tourcaravan met voortent en van alle gemakken voorzien aan en staat op camping Schoolzicht. Deze caravan is geschikt voor maximaal 6 personen. Er zitten veel extra voorzieningen in onze caravan en voortent om het echte kamperen gemakkelijk te maken. Zo hebben wij stromend water in de voortent, koelkast, airfryer en nog veel meer. Zo maken wij het kamperen voor u gemakkelijk met deze extra voorzieningen.

We hebben nieuwe voortent extra diepe, voorluifel met voorwand + links en rechts een uitbouw met slaapcabine. Onze caravan staat op het Giraffenbos van de camping.

Aanwezig in de Tourcaravan

Stromend water voortent, wasmachine,, droogrekjes en droogmolen., stofzuiger waterkoker en koffie pot. Verder een elektrische hapjespan en kookplaatje, oventje en magnetron. Kortom, kamperen en toch genieten van alle gemakken voor een prettige vakantie.

Slaapplekken

Er zijn 6 slaapplekken aanwezig nl. 4 in de caravan, 4 in de voortent (uitbouwtjes)

Campingkosten

Bijkomende campingkosten: Overnachtingstarief gebruik seizoen- en jaarplaatsen particulieren: € 2,90 p.p.p.n. Toeristenbelasting: € 2,10 p.p.p.n. (2024)

Beschikbaarheid

Bezet week 30 tot en met 33

Meer info:

Meer vragen app of bel gewoon! Dan kan ik ook even foto’s mailen. op de site kunnen er niet zoveel op

Groetjes Jan en Joanne Koemans, mobiel: 06-10547485

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Brouwerijweg 5 , 4363NL Aagtekerke, Zeeland, Nederland

Meer info over dit huisje

https://www.campingschoolzicht.nl/verhuur-particulier/koemans-3/
Keuken
Oven
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Kookplaat
Koel/ vriescombinatie
Hygiëne
Wasmachine
Wasserette
Faciliteiten
Speeltuin
Internet
Luxe
Directe omgeving
Dichtbij kerken
Dichtbij strand/ duinen
Voetbal- en Sportvelden
Speelweide
Fiets- en wandelroutes
Kinderboerderij
Binnen speeltuin
Buiten speeltuin
Supermarkt
Regels
Huisdieren niet toegestaan
Respecteer de Zondagrust

Foto's