Navigatie overslaan
Luxe chalet op luxe CampingLuxe chalet op luxe CampingLuxe chalet op luxe Camping

Luxe chalet op luxe Camping

  • 6-8 gasten
  • 2 slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

In 2013 is het chalet volledig gerenoveerd. Door het verhoogde dak konden er drie vide’s worden gemaakt. Ook kwam er een extra slaapkamer en een L vormige keuken bij.

Het chalet bezit een complete inventaris (incl. airco) en biedt plaats voor 4-8 personen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Omgeving

amping Aufenfeld ligt in Tirol, in het dorpje Aschau, in het Zillertal op ongeveer 850 km vanaf de Nederlandse grens (bij Arnhem).

Het Zillertal is een aantrekkelijk vakantiegebied. Naast het genieten van de Zillertaler cultuur en gastronomie, kan je er urenlange wandelingen maken. Er zijn ontelbare zijdalletjes, bossen en ruige rotspartijen waar je ongestoord kunt genieten van de natuur. Vanaf de camping loop je direct de bergen in. Doordat het ook een populair skigebied is, zijn er vele kabelbanen die je ’s zomers snel en vooral gemakkelijk de bergen in brengen.

Het Zillertal wordt ook wel ‘het actiefste dal van Oostenrijk’ genoemd. Het biedt prima mogelijkheden voor fietsen, mountainbiking, canyoning, paragleiten en raften op de Ziller.

Opmerkingen

prijs

van € 495,= / wk tot € 995,= / wk

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Aufenfeldweg 10 , A-6274 Aschau - Zillertal, Tirol,

Meer info over dit huisje

http://www.chaletducato.nl
Keuken
Hygiëne
Faciliteiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan

Foto's