Navigatie overslaan
De Borgh-Hoeve, 2-4 pers, Ouderkerk a/d IJssel (ZH)De Borgh-Hoeve, 2-4 pers, Ouderkerk a/d IJssel (ZH)De Borgh-Hoeve, 2-4 pers, Ouderkerk a/d IJssel (ZH)

De Borgh-Hoeve, 2-4 pers, Ouderkerk a/d IJssel (ZH)

  • 2-4 gasten
  • 1 slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

Ons vakantiehuis/B&B ademt historie en karakter, maar is tegelijkertijd van alle moderne gemakken voorzien. Inclusief eigen keuken, badkamer, slaapkamer met elektrisch verstelbaar 2 persoons bed (220cm lang) en een terras in privé boomgaard. Vanuit zowel het vakantiehuis als de tuin, heeft u vrij zicht op de open, eindeloze polders van de Krimpenerwaard.

Omgeving

De Krimpenerwaard is één van de grootste aaneengesloten slagenlandschappen ter wereld. Hier vindt u uitgestrekte horizonnen, eindeloze sloten, lange tiendwegen en bovenal veel natuurschoon. De Krimpenerwaard staat bekend om zijn prachtige weidenatuur, met veel bijzondere weidevogels. Hier kunt u wandelen en fietsen naar hartenlust. Ook is er in de Krimpenerwaard een uitgebreid kanonetwerk te vinden. Daarnaast zijn de historische steden zoals Gouda, Haastrecht en Schoonhoven op een spreekwoordelijke steenworp afstand te bewonderen. Hier kunt u genieten van musea, historie, restaurants en heerlijke terrassen. Wilt u de grote stad opzoeken? Ook dat kan, Rotterdam ligt namelijk op 20 min rijden afstand. Kortom, vind de ultieme rust in de Krimpenerwaard zonder ver van de stad te zijn. U bent van harte welkom!

Aanvullende informatie

Prijs

100,- voor twee personen p.n.

17,50 voor elk persoon extra p.n.

600,- week voor twee personen (voor vier pers. 745,-).

Zie voor overige tarieven www.deborghhoeve.nl

Review


* is verplicht


0/250

Adres

IJsseldijk Noord 271 , 2935BR Ouderkerk aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland

Meer info over dit huisje

https://www.deborghhoeve.nl/
Keuken
Oven
Koffiezetapparaat
Kookplaat
Hygiëne
Douche
Toilet
Faciliteiten
Prive Buiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan
Respecteer de Zondagrust
Roken binnen niet toegestaan
Directe omgeving
Dichtbij kerken
Dichtbij winkels
Supermarkt

Foto's