Navigatie overslaan
VL093 – Galgeweitje 26 – VlissingenVL093 – Galgeweitje 26 – VlissingenVL093 – Galgeweitje 26 – Vlissingen

VL093 – Galgeweitje 26 – Vlissingen

  • 2-4 gasten
  • 2 slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

Aan de rand van maritiem Vlissingen vind je deze verzorgde vakantiewoning, ingericht voor 4 personen en voorzien van een tweetal slaapkamers. Rustige ligging op een autovrij park gelegen. Het uitzicht op het landschap is hier werkelijk subliem. Je kunt hier eindeloos blijven turen! De auto kan in directe omgeving geparkeerd worden. Strandliefhebbers bereiken het strand na een korte wandeling. Geniet hier van de passerende zeeschepen, de vaargeul dicht aan de kustlijn maakt dat de imposante schepen nog nét niet aan je neus voorbij varen!

Omgeving

Zeeland is een eilandenrijk. een archipel tussen zeearmen. altijd al geweest. Sterker nog, vroeger bestond Zeeland uit nog veel meer eilanden. een stuk of twaalf op z’n minst. die zijn voor een deel verdronken en voor een deel aan andere eilanden vastgepolderd. Zeeland bestaat nu uit zes Zeeuwse eilanden, als je tenminste de vele onbewoonde eilandjes niet meerekent.

Opmerkingen

Via Zeeland Vakantie vindt u de leukste vakantiehuizen, bungalows en appartementen in Zeeland. Bij Zeeland Vakantie kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan accommodaties op de mooiste plekken. Hier bleef je het ultieme Zeeuwse thuisgevoel, maar dan even helemaal weg.

Zoekt u een vakantiehuis op Schouwen-Duiveland, een bungalow op Walcheren of een vakantiewoning op Noord of Zuid-Beveland? Hier vindt u het perfecte vakantieverblijf, voor een onbezorgde vakantie in een mooie Zeeuwse omgeving.

prijs

In ons brede aanbod kunnen wij u voorzien van woningen in verschillende prijscategorieën. Bekijk ons complete aanbod op www.zeelandvakantie.nl

Actuele beschikbaarheid kunt u opvragen op onze website!

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Galgeweitje 26 , 4384RB Vlissingen, Zeeland, Nederland

Meer info over dit huisje

https://www.zeelandvakantie.nl/nl/zoek-een-vakantiewoning/vl093/boeken?type%5B0%5D=843
Keuken
Hygiëne
Faciliteiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan

Foto's