Navigatie overslaan

Nieuw aanbod een vakantiewoning in Oostenrijk voor 2 - 4 personen

Appartementenhuis Ostbacher Stern in Tirol Oostenrijk (Woning type C) met 1 slaapkamer met douche of ligbad

Tijdens de zomer kans op een Tiroolse verrassing

Als je geluk hebt en Arjan en Edith zijn aanwezig, dan is de kans groot dat je verwelkomt wordt met Tiroler muziek op de alpenhorn. Hoe mooi is dat om zo je vakantie te starten in Tiroler sferen? Deze verrassing zal je vakantie gelijk onvergetelijk maken.

Tirol Oostenrijk

Rustig gelegen op ongeveer 1150m hoogte in het prachtige Leutaschtal tussen het Wettersteingebergte (de Zugspitze) en het Karwendelgebergte, kunt u genieten in een van onze mooie appartementen. Het huis bevindt zich midden in de regio Seefeld (gemeente Leutasch, dorp Ostbach) niet ver van Innsbruck. Een oase van rust in een prachtige natuurlijke omgeving waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen of langlaufen en skiƫn.

Appartementenhuis OSTBACHER STERN***

Het huis bestaat uit 11 appartementen van 38-70m2 en 2 kamers met badkamer; verdeeld over 3 verdiepingen. Elk appartement beschikt over een eigen terras of balkon.Hier bieden wij woning type C aan.

Meer informatie en boeken:

Lees voor meer informatie HIER verder op onze website.

AANBIEDING: september 2024 tot 25% korting

Heerlijk van het nazomer genieten van Tirol in Oostenrijk? Boek dan nu een woning in Appartementenhuis Ostbacher Stern***. Of je nu samen gaat of met meerdere, er zijn meerdere woningen te huren om met meerdere op dezelfde locatie vakantie te vieren.

Kijk en lees meer over de aanbieding

Maak gebruik van de aanbieding in september 2024 en klik HIER verder voor meer informatie en boeken.

5 maart 2024