Navigatie overslaan

Mijnvakantiestek.nl de verhuurplatform van vakantiewoningen en chalets

De zomervakantie is zo goed als voorbij. Verhuur van vakantiewoningen, chalets en stacaravans loopt ten einde. Al kan het nog een mooi najaar worden en voor senioren of gezinnen met niet schoolgaande kinderen een perfecte periode zijn om op vakantie te gaan of nog een midweek er tussenuit. Mogelijk verhuurt u het hele jaar door.

In ieder geval maken we de balans op hoe de verhuur is geweest of waar we voor komend seizoen een nieuwe doelgroep kunnen benaderen. Bij Mijnvakantiestek.nl bent u bij het juiste adres om uw aanbod kenbaar te maken.

Aanbieding 2024:

Registreer nu bij mijnvakantiestek.nl en maak uw eigen pagina op. Ter kennismaking loopt uw abonnement tot 1 oktober 2025. U heeft dan ruim een maand extra om te adverteren voor slechts € 69,00 inclusief BTW per jaar. Daarna loopt het abonnement per 12 maanden en is uiterlijk 1 maand voor einde van de looptijd opzegbaar jaarlijks.

Heeft u een camping, vakantiepark o.i.d. met meer dan vijf om aan te bieden via Mijnvakantiestek.nl? Neem dan contact met ons op voor een passend aanbod. Tijdens werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0182-796 779 of maak een afspraak bij u op locatie.

Voordelen bij Mijnvakanteistek.nl

  • U heeft een eigen pagina op Mijnvakantiestek.nl
  • U heeft een korte URL om te gebruiken voor adverteren, bijvoorbeeld: mijnvakantiestek.nl/1568
  • Persoonlijk contact mogelijk telefonisch of per mail
  • Team Mijnvakantiestek.nl denkt graag met u mee voor beter resultaat
  • U bereikt een unieke doelgroep in de christelijke en reformatorische gezindte en mensen die naar rust zoeken.
  • U kunt aangeven dat Zondagrust gewenst is op uw pagina
  • Wij adverteren met regelmaat in christelijke media zoals Reformatorisch Dagblad, Nederlands Dagblad, Gezinsgids, De Saambinder en Om Sions Wil.
  • Wij adverteren voor Mijnvakantiestek.nl advertenties in programmaboekjes van verschillende concerten
  • Wij zijn actief op Facebook/ Instagram / LinkedIn
  • Wij sturen aantal keren per jaar nieuwsbrieven naar mogelijke huurders voor een vakantie
  • U kunt via Mijnvakantiestek.nl korting krijgen om zelf te adverteren bij Om Sions Wil en het Reformatorisch Dagblad

Extra optie: Koppeling met uw eigen agenda

Heeft u een eigen website met agendabeheer?  Dan is het lastig om op elk verhuurplatform een agenda bij te houden. Het is mogelijk om deze te koppelen, zodat agenda bij Mijnvakantiestek.nl automatisch wordt bijgewerkt zodra u uw agenda bijwerkt op uw eigen website.

Een jaarabonnement kost dan inclusief koppeling agenda € 89,00 per jaar.  Zodra u uw pagina heeft aangemaakt op Mijnvakantiestek.nl neem dan contact met ons op om deze koppeling mogelijk te maken.

Foto’s laten maken van uw vakantiestek?

Goede foto’s zijn cruciaal om mensen te trekken om bij u een vakantie te boeken. Wij hebben in 2022 een onderzoek gedaan en weten hierdoor welke foto’s werken en welke niet. Ook is het van belang in welke seizoenen u verhuurt? Zorg van elk seizoen een mooie foto van de omgeving. De eerste drie foto’s op uw pagina bij Mijnvakantiestek.nl altijd HORIZONTALE foto’s plaatsen. Overige mogen zowel verticaal als horizontaal.

Lastig om zelf foto’s te maken? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag voor u foto’s op locatie en omgeving van uw vakantiewoning. Informeer naar de tarieven en bel tijdens werkdagen naar 0182-796 798 of mail ons.

Hieronder een aantal foto’s die wij hebben gemaakt bij iemand die een pipowagen in de tuin heeft staa

24 augustus 2024