Navigatie overslaan

Aanbieding voor nieuwe verhuurders op Mijnvakantiestek.nl

Sinds mei 2023 is de website www.mijnvakantiestek.nl helemaal vernieuwd en hopen wij de komende tijd verder te werken aan verbeteringen en extra mogelijkheden voor onze adverteerders aan te bieden.

Heeft u een vakantiewoning, chalet of (sta)caravan? Neem dan nu een abonnement op www.mijnvakantiestek.nl voor slechts € 69,00 per 12 maanden.

Aanbieding najaar 2023

In de afgelopen 12 maanden niet op onze website geadverteerd? Neem dan nu (opnieuw) een abonnement. Uw eerste abonnement krijgt uw 3 maanden extra gratis na datum van aanmelden. Heeft u meerdere woningen, dan krijgt u vanaf de 2e woning 50% korting op uw abonnement. Deze korting is geldig tot en met maximaal 5 vakantiewoningen.

Heeft u een camping of vakantiepark, neem dan met ons contact op voor een passend aanbod. Vakantieparken- of campings met een christelijke identiteit bieden wij extra mogelijkheden aan, zoals informatie plaatsen op onze pagina over christelijke vakantieparken. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of stuur een mail naar info@mijnvakantiestek.nl Tijdens kantooruren zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 0182 – 796 778

2 augustus 2023