Navigatie overslaan

Instrumentaal concert met Chloë Elsenaar viool en Jorrick Simmis vleugel

Mijnvakantiestek.nl is sinds juli 2022 onderdeel van Flying Eagle oog voor uw bedrijf uit Gouda. Regelmatig organiseren zij een aantal mooie concerten in het land zoals het Flying Eagle Concert bij kaarslicht in Moordrecht, Betuwse concerten in Tiel en sinds vorig jaar ook in Puttershoek Hoeksche Waard in de Gereformeerde kerk van Puttershoek-Maasdam.

Steinway concertvleugel

In deze kerk staat sinds enkele jaren een Steinway Concertvleugel. Het bijzondere aan deze vleugel is dat hij vanaf de opening heeft gestaan op het podium van concertgebouw De Doelen in Rotterdam.. Dit jaar hoopt Flying Eagle Concert hier een tweetal concerten te organiseren op vrijdag 1 maart 2024 Chloë Elsenaar en Jorrick Simmis en op zaterdag 12 oktober 2024 met pianist Jaap Eilander.

Hartstocht en passie in de 19e eeuw

Het programma bevat mooie muziek van diverse componisten uit de 19e eeuw. De musici nemen u mee in een verhaal door te vertellen over de muziek en componisten met bijpassende sfeerbeelden. Heerlijk genieten van mooie muziek wat met veel passie en vanuit het hart gespeeld zal worden.

Programma:

Meditation        `Thaïs J. de Massenet
Legende,            op. 17 H. Wieniawski
Sonate                nr. 1 R. Schumann
Polonaise           Op.26, no.1 van F. Chopin
Czardas              V. Monti
PAUZE
Romance           J. Svendsen
Phantasie          J. Röntgen
Humoresque    A. Dvorak

Korting voor lezers Mijnvakantiestek.nl

Door het lezen en onze website te volgen, ontvangt u 10% korting op de online voorverkoop. In de voorverkoop zijn de kaarten € 13,50 en kinderen t/m 16 jaar € 7,50. Is inclusief koffie/ thee in de pauze.

Om de korting te activeren, gebruik dan de code:  MVS0224

Klik HIER om uw kaarten in de voorverkoop te reserveren.

Bereikbaarheid Puttershoek

Puttershoek ligt in de Hoeksche Waard en is bekend uit het verleden door de Suiker Unie die hier stond. Jaarlijks kwamen hier de suikerbieten aan om verwerkt te worden tot suiker. De Hoeksche Waard heeft vele mooie dorpen om te bezoeken. Gaat u op vakantie of een midweek weg? Wij bieden verschillende mogelijkheden aan in de randstad.

21 februari 2024