Navigatie overslaan

 

Terugblik 2023

Toen we dit jaar begonnen hadden wij net de website mijnvakantiestek.nl overgenomen. De website was over enkele jaren aan vernieuwing toe. Alleen we constateerden steeds meer probleempjes die niet meer ondersteund  werden.

Vanaf januari dit jaar zijn we begonnen met het bouwen aan een hele vernieuwde website. Met dank aan alle inspanningen door Marketing Hunters uit Gouda. Mede door hun meedenken, ontwerp en de website opbouwen, is het geworden wat we nu hebben.

Als team van Mijnvakantiestek.nl zijn we dan ook erg dankbaar voor dat we in de toekomst meer kunnen aanbieden en verder ontwikkelen met onze diensten.

Vakantiewoningen verhuren in 2024 via Mijnvakantiestek.nl

De eerste boekingen worden alweer gedaan voor 2024. We zijn ook dankbaar dat niet alleen bestaande adverteerders, maar ook weer nieuwe adverteerders erbij komen. Voor slechts € 69,00 per jaar, kunt u uw vakantiestek hier promoten. Wij plaatsen met regelmaat advertenties en schakeltjes in diverse christelijke media. Wij adviseren de verhuurders om hun pagina up tot date te maken voor komend jaar. Voor verhuurders wel zo fijn als alles zo goed mogelijk omschreven wordt met de juiste foto’s erbij.

Kerstgroet 2023 van Mijnvakantiestek.nl

Wij wensen alle huurders en verhuurders via Mijnvakantiestek.nl gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2024 toe.

Gesloten tijdens de kerstvakantie

I.v.m. de kerstvakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december 2023 tot vrijdag 5 januari 2024. Wel zijn wij via de mail bereikbaar. Die proberen we met enige regelmaat te lezen. Heeft u belangstelling om op ons platform te adverteren? U kunt zicht registreren en pagina vullen met informatie en foto’s. Na de kerstvakantie nemen wij contact met u op of alles goed is verlopen.

Advertentie bij kerstconcert stichting Bonisa

Op 16 december 2023 was er een mooi kerstconcert in de Hersteld Hervormde Bethelkerk te Lunteren. Deze avond was voor stichting Bonisa.

Van deze avond is een liveopname gemaakt en nog terug te kijken. Hier komt ook onze advertentie in voor tijdens de Livestream.

22 december 2023