Navigatie overslaan

Mijnvakantiestek.nl de christelijke vakantiesite van Nederland

Mijnvakantiestek.nl is in 2016 gestart met dit platform. Gericht op de christelijke en reformatorische doelgroep. Wij verbinden huurders en verhuurders door middel van deze website. Sinds juli 2022 is de website overgenomen door Flying Eagle oog voor uw bedrijf.

Sinds die tijd zijn we weer regelmatig te vinden in diverse christelijke bladen zoals het Reformaotrisch Dagbald, Nederlands Dagblad, Gezinsgids en Om Sions Wil. Maar ook bij concerten zoals het kerstconcert van stichting Bonisa. Zowel in programmaboekje, als bij de livestream zijn wij dan te zien met een advertentie. Tegelijk steunen we hier ook een goed doel mee.

Gezinsblad Om Sions Wil

Het blad Om Sions Wil is een pastoraal gezinsblad wat om de 14 dagen verschijnt bij zo’n 4000 abonnees en een bereik op langer termijn van 25.000 huishoudens. Wij plaatsen sinds 2023 nu op de achterpagina een advertentie voor onze adverteerders. Maximaal zestien adverteerders kunnen op zo’n pagina zijn. Kent u het blad niet?  Neem dan eens een (proef)abonnement. Klik HIER voor meer informatie.

Advertentie Mijnvakantiestek.nl

Wij hopen op 16 februari 2024 onderstaande advertentie op de achterpagina te plaatsen van gezinsblad Om Sions Wil. Naast de vaste lezers, bereiken we op langer termijn vele huishoudens binnen de christelijke gezindte. Adverteerders in deze advertentie hopen wij wij de komende tijd extra onder de aandacht te brengen via onze website en socialmedia.

Ook adverteren op de christelijke vakantiesite Mijnvakantiestek.nl?

Wij komen graag in contact met verhuurders van vakantiewoningen, -chalets of caravans. Maar ook met christelijke vakantieparken, christelijke campings, hotels of B&B eigenaren. Zowel in binnen- als buitenland zoeken wij naar nieuw aanbod.

Mogelijk leest u dit bericht en heeft u persoonlijk niets met deze doelgroep, maar u zou ook willen adverteren bij Mijnvakantiestek.nl? Natuurlijk is dat mogelijk en verwelkomen wij u graag op ons platform. Heeft u vragen, mail naar info @ mijnvakantiestek.nl of bel ons tijdens werkdagen naar 0182-796 778

31 januari 2024