Navigatie overslaan

Vakantiewoing Amandier 8 perrsonen in Frankrijk

In de zonovergoten Minervois, een ruig en onbekend wijngebied. In het zuiden van Frankrijk, ligt het dorpje Cantignergues. Zuchtend in de hete middagzon lijkt dit een plaatsje als alle andere, maar wie de schilderachtige huisjes nadert, wordt verrast door een bruisend dorpsleven waar nuchtere Hollanders op z’n Frans vakantie vieren en genieten. Dit is vakantie mét God in Frankrijk.

Mede christenen ontmoeten tijdens je vakantie

Dit dorpje bestaat uit diverse vakantiewoningen van 4 tot 8 personen. In dit dorp is kinderwerk aanwezig tijdens het hoogseizoen en worden verschillende activiteiten gedaan. In dit dorpje ontmoet u mede christenen uit binnen- en buitenland tijdens uw vakantie. Hoe mooi is dit om samen te genieten van Gods schepping en de rust die deze omgeving uit mag stralen?

Vakantiewoning Amandier voor 8 personen

Amandier is met zijn vier slaapkamers een riant familieonderkomen. Dit sfeervolle huis uit 1885 is in stijl gerenoveerd, maar heeft haar authenticiteit geheel behouden. De woonkamer bestaat uit een open keuken en een gezellige zithoek met houtkachel. Daarmee is het ook een geriefelijk huis in het vroege voorjaar en in de prachtige herfstperiode.

Klik HIER verder voor meer informatie over deze prachtige woning.

 

Foto’s zijn eigendom van: Tamarisk Villages

11 januari 2024