Navigatie overslaan

Heerlijk op vakantie met maximaal 6 personen in een mooi vrijstaand chalet

Het chalet is comfortabel en van alle gemakken voorzien en staat op een mooie en ruime hoek locatie van Camping en Chaletpark Bergzicht te Ommen. Door het direct aangrenzende ruime veld is het chalet zeer geschikt als vakantieverblijf voor gezinnen met kinderen. Deze kunnen bij het chalet heerlijk spelen en fietsen op het autoluwe campingterrein.

Camping Bergzicht heeft diverse faciliteiten;

  • Openlucht zwembad (met kind veilig hekwerk)
  • Horeca gelegenheid; snackloket / restaurant / bar en terras
  • Animatieteam voor de kinderen & sportactiviteiten voor iedereen
  • Receptie en parkwinkel
  • Diverse speeltoestellen en sportveld
  • Sanitair gebouw voor de kampeerders
  • Boekenzolder

Bergzicht is een camping met een christelijke identiteit. Hierdoor zijn, in verband met de rustdag, alle faciliteiten op zondag gesloten. Uiteraard zijn de campingmedewerkers u ten dienste met hun service in die gevallen dat het nodig is! Camping Bergzicht Ommen (Giethmen) is zeer landelijk gelegen met op directe loopafstand de Beneden Regge en de Archemerberg.

Iets verder weg vindt u de Steile Oever en kasteel Eerde. En natuurlijk het toeristische en pittoreske stadje Ommen waar van alles te doen is.

In het chalet liggen het ‘Vakantieboek Ommen’ en het boek ‘Kijk op Overijssel’ + diverse andere boekjes en gidsen voor u klaar die u op weg helpen om de omgeving te ontdekken. Ook staan er 2 campingfietsen en 2 kinder loopfietsjes (verschillende afmetingen) klaar om te gebruiken.

Voor de gezinsmomentjes hebben we diverse gezelschapsspellen klaarliggen. En (strip) boekjes voor de kids.

Echt, u hoeft zich geen moment te vervelen !!!

Meer informatie en reserveren

Klik dan HIER verder voor meer informatie of te boeken bij de eigenaar van dit prachtige chalet op christelijke camping Bergzicht in Ommer.

4 maart 2024