Navigatie overslaan

Te koop: Mooie gerenoveerde vakantiechalet voor 8 personen in Renswoude (Nederland)

Vraagprijs: € 99.500,==

Vanaf 1 september 2023 wordt door één van onze adverteerders hun prachtige en luxe vakantiechalet te koop aangeboden. Inclusief inboedel.

Informatie over chalet:

Locatie

Heerlijk ruim en comfortabel chalet met 3 slaapkamers op een royaal perceel van 280 m2 met volledige hek en omheining rondom de gehele kavel (ook veilig voor honden) en voor privacy om in de zon te liggen die recht op de tuin schijnt de hele dag. Gelegen op het vakantiepark De Lucht in Renswoude met gratis parking achter de slagboom. Dit park voorziet animatie voor kinderen, een zwembad in de zomer en meerdere restaurants om van te genieten.

Chalet

Een ruime -goed geïsoleerde (A+)- chalet van 70-75 m2, uitgebreide keuken met vaatwasser en combi-oven, A+++ Airconditioning en luxe sanitair met een ruim bad en raam.

Royaal lichtinval vanwege de vele ramen, die weer afzonderlijk af te sluiten zijn met overgordijnen. En wifi met gamer modem waardoor je constante, stabiele en snelle internet krijgt voor 50+ toestellen tegelijkertijd.

A++ Vaatwasser, wasmachine en droger zijn er ook.

De indeling is als volgt:

Woonkamer:

Comfortabel ingericht met een deur naar het terras, high end gamer wifi en gaskachel, 65 inch LG OLED televisie met Dolby Cinema audio, Apple TV en Xbox, A+++ Airconditioning, 2 banken + 2-zits sofa apart uitvouwbaar tot een eenpersoonsbed van 80×200 of tweepersoonsbed van 160×200.

Open keuken:

Voorzien van High End combi oven en magnetron, combi vriezer en koelkast, toaster, gasfornuis en afzuigkap, ruime vaatwasser met automatisch drogen, keukeneiland (fotos komen later dit jaar), whiteboard om memo’s neer te schrijven, waterkoker en een koffiezetapparaat.

Slaapkamer 1:

1 x een tweepersoonsbed met nachtkastjes en een grote kledingkast hier is eventueel nog genoeg ruimte voor een kinderbedje.

Slaapkamer 2:

1 x een éénpersoonsbed 90x200cm, whiteboard voor de kinderen, opvouwbare tafels en een ruime kledingkast.

Slaapkamer 3:

1 x een stapelbed voor 2 met ruime afmetingen 90x200cm (volwassenen passen hier ook in), whiteboard en opvouwbare tafels).

Badkamer:

Brede combi douche en ligbad (100x170cm), ruime wastafel, toilet, droger en wasmachine.

Hal:

Geiser in afgesloten ruimte, opbergkast met stofzuiger en schoonmaakmiddelen.

Tuin.

Het chalet staat op een ruim perceel van wel 280 m2. In de tuin staan 2 loungesets met 2 parasols en bbq en buitenkachel. Ook is er nog een tuinset aanwezig, droogmolen en skelter voor de kinderen.

Op het park is er ook nog een air trampoline, speelpark, vijver en basketbal- en voetbalveld.

Park

Vakantiepark De Lucht is uniek gelegen tussen Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Nationaal Park de Hoge Veluwe en aan de Grebbelinie. Op ons gezellige vakantiepark komt u helemaal tot rust en geniet u van uw vrije tijd.

Voor kinderen is het ook heerlijk vertoeven met speeltuinen, airtrampolines, een -overdekte- speelschuur en in de zomer een animatieteam om ze bezig te houden.

Belangstelling? Neem dan contact op tijdens werkdagen met www.mijnvakantiestek.nl op telefoonnummer 0182-796 778 of mail naar info@mijnvakantiestek.nl

21 augustus 2023