Navigatie overslaan
Vakantiewoning op bungalowpark Hoge HexelVakantiewoning op bungalowpark Hoge HexelVakantiewoning op bungalowpark Hoge Hexel

Vakantiewoning op bungalowpark Hoge Hexel

  • 4-6 gasten
  • 3 slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

Dicht bij alle voorzieningen op het park en toch volop privacy! Schoon en van alle gemakken (WIFI in de bungalow) voorzien met één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden op de begane grond. Het huis kan gebruikt worden door maximaal 6 (volwassen) personen. Daarnaast is nog een campingbedje beschikbaar in de woning. Er zijn spelletjes, speelgoed in de woning aanwezig. Buiten staat een picknicktafel, stenen BBQ en tuinmeubilair. Voor de kinderen is er een mooie dubbele schommel, trampoline en voor de kleintjes een speelhuisje met schommel, trapeze en glijbaan.

Alles is aanwezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten zijn. U beschikt over een vaatwasser, een oven, een magnetron en een wasmachine. Tevens kunt u beneden douchen en voor de koudere dagen is er elektrische verwarming in de woning aanwezig, zodat u het gehele jaar door van de recreatiewoning kunt genieten.

De ligging van de bungalow is prachtig en midden in de natuur waar je 's morgens wordt verblijd door het gefluit van de vogels. Soms kun je eekhoorns in de bomen in de tuin zien en ook wilde konijntjes. Daarnaast heel dichtbij alle gemakken van het park, zoals overdekt zwembad, restaurant, snacks afhaal, dagbladen (o.a. RD en ND), speeltuinen, tennisbaan en om de hoek de vis- en speelvijver.

In een aantal weken in de voorjaar- herfst en zomervakantie is er een recreatieteam. Verdere faciliteiten op het park: overdekt zwembad met waterglijbaan, in- en outdoor speeltuin, tennisbaan, visvijver, sportveld, waterfietsen, snackbar en plateservice.

Omgeving

Mooie fiets- en wandelomgeving in o.a. Nijverdal (Holterberg), Wierden en Rijssen! Kinderboerderijen in de omgeving. Recreatie waterplas Lageveld op paar kilometer afstand. Duitsland is nabij: bezoek aan kasteel Bad Bentheim en Dierenpark in Nordhorn zijn een aanrader.

Opmerkingen

informeer naar midweek herfstvakantie ma 15 t/m vr. 19 oktober 2018

prijs

Informeer voor een mooie aanbieding IN DE EERSTE WEEK VAN DE HERFSTVAKANTIE!!

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Bruinehoopsweg 6 , 7645BJ Wierden, Overijssel, Nederland

Meer info over dit huisje

Keuken
Hygiëne
Faciliteiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan

Foto's