Navigatie overslaan

Hier kunt u meer informatie vinden over christelijke vakantieparken voor het hele gezin

Zowel in Nederland en daarbuiten zijn er vele vakantieparken. Op deze pagina staan verschillende parken die een christelijke identiteit hebben. Dit uit zich vaak in het animatieteam die werken vanuit de Bijbelse waarden en normen. Maar ook dat er rekening wordt gehouden met een stukje zondagsrust. Vaak is er dan wel op zondag een sing-in, samen zingen of een bezinning met elkaar. Een vakantiepark waar christenen elkaar ontmoeten, verdiepen in het geloof en waar er voor jong en oud een verantwoord programma wordt geboden.

Klik op de foto en u komt op de pagina met alle informatie van uw gekozen vakantiestek.

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet bij het Veluwemeer voor het hele seizoen

Een vakantiepark gelegen bij het Veluwemeer bij Nunspeet en is het gehele jaar geopend. Tijdens schoolvakanties animatie  aanwezig en zondags zijn alle voorzieningen gesloten zoals receptie, geen aankomst of vertrekdagen op zondag e.d. in verband met zondagsrust.

Heerlijk genieten van het water en de bossen bij Nunspeet op de Veluwe

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark gelegen in Nunspeet. Het park is direct gelegen aan het Veluwemeer. Op het Veluwemeer kunt u varen, zwemmen of andere watersporten beoefenen. De accommodaties van Familiehuis Nunspeet zijn zeer goed onderhouden. De vakantiehuizen aan het Veluwemeer zijn geschikt voor een korte of lange vakantie aan het meer. Het park beschikt dus over een uitstekende ligging. Het park ligt niet alleen direct aan het Veluwemeer, ook het bos, de heide en zandverstuivingen liggen op zeer korte afstand van het park. U kunt bij dit vakantiepark dus alle kanten op!

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is het gehele jaar geopend. Dat betekent dat u dus altijd van harte welkom bent, ongeacht het jaargetijde, lente, zomer, herfst of winter. In de lente kunt u genieten van de uitlopende natuur en de vele vogels op het water. De zomer vraagt om een duik in het water, een mooie fietstocht door de omgeving. In de herfst is het prachtig wandelen door de gekleurde bossen. En de winter? Ook dan is het bij ons goed toeven. Geniet van de witte wereld als het gesneeuwd heeft en bij voldoende vorst schaatst u direct vanaf het park zo het Veluwemeer op.

Christelijke vakantiepark & accommodatie De Oldemeyer

Een gezellige christelijke camping in Hardenberg dé ideale vakantieplek is. Voor het hele gezin een heerlijk stekje waar iedereen zich thuis voelt.

Vakantie vieren in het Overijssels Vechtdal

Met het recreatieteam, een kindvriendelijke omgeving en talloze activiteiten in een prachtige omgeving is een vakantie bij De Oldemeyer altijd geslaagd. Nieuwsgierig geworden?  Kijk dan bij het aanbod op Mijnvakantiestek.nl of neem rechtstreeks contact op met de receptie van De Oldemeyer.

Heel veel redenen om vakantie bij de Oldemeyer te vieren:

 1. Enthousiast eigen animatieteam dat voor jong en oud(er) paraat staat in alle schoolvakanties
 2. Mooi (verwarmd) buitenzwembad met waterglijbaan en waterspeeltuin
 3. Prachtige ligging in Overijssel, vlakbij de mooie waterplas ‘de Oldemeyer’
 4. Zondagsrust: het zwembad, het restaurant en de receptie zijn op zondag gesloten
 5. Fiets- en wandelpaden direct vanaf de camping
 6. Vlakbij o.a. Hellendoorn, Slagharen, Monkeytown, Plopsaland en de dierentuin in Emmen
 7. Last but not least: een gezellige en persoonlijke sfeer, je voelt je meteen thuis

Voor meer informatie over De Oldemeyer, kijk dan op www.deoldemeyer.nl

 

Camping De Beukenhof Drenthe

De leukste christelijke camping in de provincie Drenthe. Een mooi vakantiepark voor jong en oud. Een echte gezinspark om een van een heerlijke vakantie te genieten.

Vakantie vieren in de provincie Drenthe

Camping De Beukenhof is de gezelligste, christelijke, camping van Drenthe in Tiendeveen. Als eerst komt u vast voor de natuur hier. Het is hier namelijk prachtig. Een combinatie van bos, heide en een landelijke omgeving maken het een unieke ervaring om hier te fietsen of te wandelen. De rust die u ervaart als u het dorp uitrijdt en de camping in zicht komt, is niet met woorden te beschrijven. U kan niet anders dan zich er aan over te geven en heerlijk te ontspannen.

Vele redenen om vakantie te vieren bij camping De Beukenhof

 • Een gezellig kampvuur
 • De altijd leuke bingo
 • Creatieve avondjes
 • Spannende toernooien
 • Heel veel gezelligheid
 • Annitmatieteam
 • Zondagsrust

Voor meer informatie kijk dan op de website www.campingdebeukenhof.com

De Kleine Belties Hardenberg Overijssel

Bij Hardenberg ligt het christelijke vakantiepark De Kleine Belties. Een gezinspark voor jong en oud.

Heerlijk genieten op Vakantiepark De Kleine Belties

Op Vakantiepark De Kleine Belties kun je er zeker van zijn dat het hele gezin de tijd van haar leven heeft. Breng je vakantie door in een stacaravan, luxe chalet of safaritent. Of kom kamperen op één van onze toeristische velden.
Het overzichtelijke park met christelijke identiteit is van alle gemakken voorzien. De moderne faciliteiten en de gemoedelijke sfeer zorgen ervoor dat gasten het vaak niet bij éen bezoek laten.
De Kleine Belties ligt bij het bosrijke Rheeze. Een brinkdorp midden in het Vechtdal waar bos, zand, water, rust en ruimte altijd dichtbij zijn.