Navigatie overslaan
Groepsaccommodatie De Driemaster, 20-persoonsGroepsaccommodatie De Driemaster, 20-persoonsGroepsaccommodatie De Driemaster, 20-persoons

Groepsaccommodatie De Driemaster, 20-persoons

  • 8-20 gasten
  • 10 slaapkamers
  • 3 badkamers

Beschrijving

De Driemaster bestaat uit 3 aparte accommodaties en een gemeenschappelijke ruimte.

2x 6-persoonsaccommodatie & 1x 8-persoonsaccommodatie.

Iedere accommodatie beschikt over een volledig ingerichte keuken met (combi)magnetron en vaatwasser. In totaal zijn er 10 slaapkamers, 4 toiletten en 3 badkamers. 1 van de accommodaties is toegankelijk voor minder validen. In de gemeenschappelijke ruimte vindt u een buitenkeuken, barbecue, loungegedeelte, eetgelegenheid en haard.

Er is geen tv aanwezig. Iedere accommodatie heeft zijn eigen gratis wifi inlogcode.

Omgeving

Er even tussen uit? Heerlijk naar buiten, een rustig plekje opzoeken met water en bos in de buurt? Dan kunt u prima verblijven op Familiehuis Nunspeet.

Ons goed onderhouden vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer! Alleen deze ligging al leent zich uitstekend voor een kortere of langere vakantie op de mooie Veluwe. U kunt hier heerlijk varen, zwemmen of andere watersporten beoefenen. En wat denkt u van genieten van de ondergaande zon op een bankje bij het water?

Neem een kijkje op de Veluwe! Want met de Veluwe in de achtertuin van Familiehuis Nunspeet, zijn we een mooie uitvalbasis voor fantastische wandelingen en heerlijke fietstochten. Geniet van bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Iets meer actie, neem dan een van de uitdagende single tracks op de mountainbike.

Aanvullende informatie

De beschikbaarheidskalender op deze site wordt niet bijgewerkt. Kijk voor de actuele beschikbaarheid en prijzen op onze site: www.familiehuisnunspeet.nl of neem contact op met één van onze medewerkers via 0341-250851

Prijs

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Randmeerweg 14 , 8071SH Nunspeet, Gelderland, Nederland

Meer info over dit huisje

Keuken
Vaatwasser
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Kookplaat
Hygiëne
Douche
Toilet
Faciliteiten
Speeltuin
Internet
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan
Respecteer de Zondagrust

Foto's