Navigatie overslaan
Gastenverblijf Veldzicht met mooi uitzicht op de tuin en es.Gastenverblijf Veldzicht met mooi uitzicht op de tuin en es.Gastenverblijf Veldzicht met mooi uitzicht op de tuin en es.

Gastenverblijf Veldzicht met mooi uitzicht op de tuin en es.

  • 1-3 gasten
  • 1 slaapkamers
  • 1 badkamers

Gastenverblijf Veldzicht

1-3 gasten | 1 slaapkamer| 1 badkamer | 1 keuken en leefruimte

Tijdens je verblijf in deze ruime, moderne, rustgevende accommodatie kan je helemaal tot jezelf komen. Het bevat een eigen ingang, eigen terras en eigen parkeerplaats. Het geheel ligt naast weilanden waar vee in kan lopen. Het gastverblijf is onderdeel van het woongedeelte van uw gastvrouw en gastheer. U kijkt ook uit op de tuin en ponystal achter het woongedeelte.

Beschrijving

De keuken is één geheel met de kamer. Naast het keukenblok bevindt zich de afsluitbare badkamer met toilet en wastafel. In de ruimte is een trap naar boven. Hier zitten (nog) geen traphekjes voor. Deze twee ruimtes kunnen niet afgesloten worden van elkaar en boven is geen toilet of wasbak aanwezig.

In de ruime slaapkamer boven is een twee persoons bed, een slaapbank voor één persoon, en een campingbedje aanwezig. Verder nog een grote kledingkast en een bureautje.

Omgeving

In de omgeving is er veel natuur waar rust en ruimte belangrijke ingrediënten zijn. Er zijn prachtige bossen met zandverstuivingen, heide en waterplassen. Veel natuurgebieden zoals Lemeleberg, Engbertsdijkvenen, Ommerbos, Beerzebulten, Velderberg met de vensterbankiesroutes en vistrappen. Ontdek deze zelf met de fiets, wandelend, te paard, kano of met de auto.

Op ongeveer 23 meter afstand van het gastenverblijf staat de ponystal. In overleg met ons kunt u uw pony tijdens uw verblijf meenemen en mooie paardrijroutes maken in de omgeving.

Den Ham

Een gezellig klein dorp aan de rand van Twente; een plezierige ontdekking. Rondom de sfeervolle brink zijn leuke cafés, restaurantjes, pinautomaat, winkels en terrasjes te vinden. In de zomer is het oudste bouwwerk, de in gotische stijl gebouwde toren, van de Hervormde kerk te bezichtigen op bepaalde dagen. Verder zijn er mooie beeldenroute, bomenroute en andere wandelroutes door het dorp te maken.

Beschikbaarheid en prijs

Kijk op www.airbnb.nl Gastenverblijf Den Ham (OV) voor meer foto's en informatie. U ziet deze informatie alleen, als het verblijf op de door u aangegeven datum vrij is. Verblijf is voor minimaal 5 dagen.

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Esweg 42 , 7683VK Den Ham (OV), Overijssel, Nederland

Meer info over dit huisje

Keuken
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Kookplaat
Hygiëne
Douche
Toilet
Faciliteiten
Prive Buiten
Eigen Parkeerplek
Kinderledikant / Campingbedje
Kinderstoel
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan
Respecteer de Zondagrust
Roken binnen niet toegestaan
Roken buiten en binnen niet toegestaan

Foto's