Navigatie overslaan
Kamperen op christelijke camping De Beukenhof TiendeveenKamperen op christelijke camping De Beukenhof TiendeveenKamperen op christelijke camping De Beukenhof Tiendeveen

Kamperen op christelijke camping De Beukenhof Tiendeveen

  • - gasten
  • slaapkamers
  • badkamers

Ervaar de ultieme kampeerbeleving in het prachtige Drenthe.

Geniet van de rust in Drenthe. Op de rand van heide en bos vind u onze camping. In de omgeving zijn veel fiets en wandelroutes te vinden. Het sanitairgebouw is recentelijk vernieuwd en heerlijk ruim opgezet. Elk veld is voorzien van een watertappunt, en doordat elke plek omgeven is door groen, ervaart u voldoende privacy. Alle plekken beschikken over een eigen stroompunt van 6 amp en zijn ongeveer 100 vierkante meter groot. Op het kampeerveld is uw huisdier van harte welkom, mits deze is aangelijnd.

Bij de prijs inbegrepen: warm water, douchen, 5 kWh stroom per nacht. Verbruikt u meer, dan betaald u daarvoor € 0,55 per kWh.

Verder vind u op onze camping:

Snackbar

Recreatieruimte

Speeltuin

Zwemplas

Gratis Wifi

Rondom Tiendeveen

Wij zijn een camping omgeven door bossen en heide. Veel mogelijkheid om te fietsen en te wandelen dus. Ervaar de rust die natuur je kan brengen. Uiteraard zijn er ook een subtropisch zwembad en diverse (binnen)speeltuinen om de kinderen te vermaken. Of loop door de toppen van de bomen in een van de vele klimparken die Drenthe rijk is. En binnen 30 autominuten is er zoveel te vinden wat historische en culturele waarde heeft. Denk bijvoorbeeld aan het dorp Orvelte, Kamp Westerbork en diverse musea. Sluit een dag af met een heerlijk etentje in een van de vele restaurants in Hoogeveen.

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Kanaal Oost Zijde 15 , 7936ZN Tiendeveen, Drenthe, Nederland

Meer info over dit huisje

Keuken
Hygiëne
Wasserette
Faciliteiten
Speeltuin
Parkwinkel
Luxe
Directe omgeving
Dichtbij kerken
Dichtbij bos
Voetbal- en Sportvelden
Speelweide
Fiets- en wandelroutes
Dierentuin
Attractieparken
Musea/ bezienswaardigheden
Dichtbij winkels
Supermarkt
Dichtbij natuurpark
Regels
Huisdieren niet toegestaan
Respecteer de Zondagrust

Foto's