Navigatie overslaan
Nieuw chalet in Elspeet op prachtig plekje! Zeer geschikt voor senioren!Nieuw chalet in Elspeet op prachtig plekje! Zeer geschikt voor senioren!Nieuw chalet in Elspeet op prachtig plekje! Zeer geschikt voor senioren!

Nieuw chalet in Elspeet op prachtig plekje! Zeer geschikt voor senioren!

  • 1-2 gasten
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamers

Chalet

Het chalet staat aan de rand van Bospark Reeënlust, ca. 2 kilometer buiten het dorp Elspeet. Het is sfeervol ingericht en staat op een royale kavel. Medio 2021 is het in gebruik genomen. Nieuw, comfortabel, verzorgd en schoon zijn dan ook enkele kenmerkende eigenschappen van het chalet. De terrassen zijn zodanig aangelegd dat u – bij zonnig weer - de meeste momenten van de dag kunt kiezen voor zowel een plekje in de zon als in de schaduw. Vanaf het terras kunt u genieten van een wijds uitzicht en een oase aan groen. Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen hier zeker aan hun trekken komen. Het chalet is gelegen aan de rand van het bospark, waardoor u een extra rustig plekje heeft en bovendien prachtig uitzicht geniet! Vanuit de woonkamer en vanaf het grote terras kijkt u namelijk uit op de bosrand van het domein van kasteel Staverden dat op 950 meter afstand ligt.

Het chalet is voor 5 personen ingericht. Omdat zowel het chalet als de inrichting nieuw is, verhuren we het alleen aan twee volwassenen.

Park

Het chalet is gelegen op bospark Reeënlust, ca. twee kilometer buiten het dorp Elspeet en dichtbij kasteel en landgoed Staverden. Het bospark is ruim twee hectare groot, telt ca. 80 accommodaties en ligt verscholen temidden van de bossen. Rust en natuur zijn belangrijke trefwoorden voor het park. Er worden dan ook geen activiteiten georganiseerd, de faciliteiten voor kinderen zijn beperkt en het park is autovrij. Ook is zondagsrust opgenomen in het parkreglement. Dit alles zorgt ervoor dat het park een plaats is waar met name senioren graag komen. Op het park zijn een wasmachine en droger aanwezig. Tegen betaling kunt u hiervan gebruik maken.

Omgeving

De Veluwe staat bekend om de prachtige natuur. En dat geldt zeker ook voor de omgeving van het park, die gerust tot één van de parels van de Veluwe gerekend kan worden. Gelegen aan de bosrand zijn er volop mogelijkheden om te wandelen. Vanaf het park wandelt u zo naar de heide, waar u een prachtig uitzicht heeft. Ook staat deze omgeving bekend om de prachtige fietstochten die er gemaakt kunnen worden. Als u een verblijf geboekt hebt, ontvangt u een brochure met wandelroutes, fietsroutes en uittips. Naast de oase van rust op het bospark en de geweldige wandel- en fietsroutes, vindt u in de omgeving gezellige dorpjes, zoals Elspeet, Vierhouten, Nunspeet en Garderen.

Aanvullende informatie

- Het chalet is voor 5 personen ingericht. Omdat zowel het chalet als de inrichting nieuw is, verhuren we het alleen aan twee volwassenen. Het is niet toegestaan andere personen te laten overnachten.

- Nette bewoning is een vereiste.

- Huisdieren zijn niet toegestaan.

- Roken is niet toegestaan.

- U dient zelf beddengoed, handdoeken en keukendoeken mee te nemen.

- Bospark Reeënlust is een autovrij park. Aan het begin van het park is een parkeerplaats. Daarvandaan is het een paar minuten lopen naar het chalet. Er zijn bolderkarren beschikbaar voor het vervoeren van bagage, boodschappen etc.

Tarieven

Het chalet wordt per week verhuurd, waarbij vrijdag de wisseldag is. Aankomst vanaf 15.00 en vertrek op vrijdagochtend uiterlijk 10.00. Het is natuurlijk ook mogelijk een verblijf voor twee aaneengesloten weken te boeken. Behalve in de maanden juli en augustus kunt u ook een weekend boeken. Ook is het bespreekbaar om dan een andere dag dan de vrijdag aan te komen en bijv. een midweek of anderhalve week te boeken. Als u uw wensen hiervoor kenbaar maakt, proberen we dit voor u te regelen.

Wij rekenen met een all-in tarief. Dat betekent dat er geen extra kosten voor gas, water, elektra, wifi, toeristenbelasting en schoonmaak zijn.

De tarieven zijn als volgt:

- april, mei, juni, september en oktober: € 525 per week

- juli en augustus: € 625 per week

- midweek (niet mogelijk in juli en augustus) € 350

- weekend (niet mogelijk in juli en augustus) € 275

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Staverdenseweg 220 , 8075RG Elspeet, Gelderland, Nederland

Meer info over dit huisje

Keuken
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Kookplaat
Hygiëne
Douche
Toilet
Wasserette
Faciliteiten
Prive Buiten
Internet
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan
Respecteer de Zondagrust
Roken binnen niet toegestaan

Foto's