Navigatie overslaan
Nog beschikbaar…!Nog beschikbaar…!Nog beschikbaar…!

Nog beschikbaar…!

  • 4-6 gasten
  • 4 slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

De recreatiewoning “Scheldeparel” staat op Villapark de Oesterbaai (nr 73). Villapark de Oesterbaai ligt aan de gelijknamige Oesterbaai aan de Oosterschelde (Zeeland). Direct achter de dijk liggen de luxe vakantiehuizen in een oase van rust. Het dorpje Wemeldinge ligt op 300 meter van het park. Daar is ook de jachthaven en vindt u persluchtstations voor duikers.  Op het park zijn fietsen te huur. De accommodatie is ruim opgezet met vier slaapkamers, 2 badkamers en een sauna. Eén slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer bevind zich op de beganegrond.

De woning staat op een perceeloppervlak van 415 m2. De tuin is rondom afgeschermd door struiken en bomen. De woning heeft 2 parkeerplaatsen.

Het dichtstbijzijnde Oosterscheldestrand bevind zich op ongeveer 150m vanaf de woning.

Omgeving

Het op 150m van het strand gelegen Villapark de Oesterbaai is uiterst geschikt voor rustzoekers. Het park heeft met name de functie om u heerlijk te laten ontspannen in de comfortabele villa’s na een actieve dag met uitstapjes in de omliggende steden/dorpjes. Hier zijn namelijk voldoende mogelijkheden om de dag door te brengen. Op ca. 9 km. vindt u de gezellige winkelstad Goes. Hier kunt u bijvoorbeeld naar Sportpunt Zeeland waar u kunt zwemmen in het subtropische zwembad, sporten of naar de beautysalon. Wemeldinge zelf, waar het vakantiepark is gelegen, is een rustiek dorpje dat zeer geschikt is voor onder andere vis-, duik- en watersport liefhebbers.

Villapark de Oesterbaai is gelegen in het historische dorpje Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers. Het centrum heeft een beschermd dorpsgezicht en zijn er diverse winkeltjes en horecavoorzieningen. Bovendien heeft Wemeldinge als een van de weinige dorpjes aan de Oosterschelde een aantal strandjes. Zwemmen in de zomer en in het najaar en winter uitwaaien.

Wat is er te doen op Villapark de Oesterbaai?

Duikliefhebbers zijn op Villapark de Oesterbaai aan het juiste adres, want in Wemeldinge ligt de duikplaats ‘de Hoek’, hier kunnen duikers op zoek naar een wrak dat op zo’n 25 meter diepte ligt van de Oosterschelde. Het wrak is begroeid én heeft een enorme diversiteit aan flora en fauna. Maar ook op andere plekken kunnen duikers, duiken in de Oosterschelde. Bovendien is er in Wemeldinge ook een duikshop, waar u terecht kunt voor flesvulling en duikmaterialen.

Ook visliefhebbers kunnen op en rond de Oosterschelde hun hart ophalen. U kunt aan de zeedijk vissen, maar het is leuker om een bootje te huren en de Oosterschelde op te varen. Zou u op een warme dag willen genieten van de zon, er zijn in Wemeldinge diverse strandjes waar het goed toeven is. Maar Villapark de Oesterbaai is ook een heerlijke plek om tot rust te komen. Voor kinderen is er een klein speeltuintje. Verder zijn er geen voorzieningen, waardoor het rustige karakter van Villapark de Oesterbaai nog beter tot zijn recht komt.

Villapark de Oesterbaai heeft geen eetgelegenheid. Maar in Wemeldinge zijn (binnen loopafstand) voldoende horecagelegenheden waar u gezellig een hapje kunt eten. Bovendien ligt Goes op 9 kilometer en Kapelle op slechts 5 kilometer. Ook voor boodschappen kunt u terecht in Wemeldinge. U verblijft in een vrijstaande bungalow die voorzien is van een tuin en terras met maximale privacy.

Opmerkingen

Kijk op onze website www.scheldeparel.nl voor nog meer foto's en informatie.

Voor beschikbaarheid kunt u bellen (0620904443) of mailen!

☀️☀️☀️Afhankelijk van de sch☀️☀️lvakanties?? ☀️☀️☀️

Wees er snel bij!

Z☀️mervakantie 2018 n☀️g 1 week beschikbaar!!!!

E-mail: info@scheldeparel.nl Gegarandeerd direct antwoord!

facebook: scheldeparel Wemeldinge

prijs

De prijzen op basis van een week staan op de website: www. scheldeparel.nl

Voor beschikbaarheid, korter of langer verblijf kunt u ons mailen: info@scheldeparel.nl

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Binnendijk 2-73 , 4424NS Wemeldinge, ZEELAND, Nederland

Meer info over dit huisje

Keuken
Hygiëne
Faciliteiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan

Foto's