Navigatie overslaan
Seizoensplaats 1 mrt t/m 31 okt te DoornspijkSeizoensplaats 1 mrt t/m 31 okt te DoornspijkSeizoensplaats 1 mrt t/m 31 okt te Doornspijk

Seizoensplaats 1 mrt t/m 31 okt te Doornspijk

  • 2-4 gasten
  • 1 slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar een net echtpaar, die bij ons hun caravan willen plaatsen, liefst een caravan in bezit van douche, toilet enz. De afvoer kan op het riool aangesloten worden, er is een mogelijkheid om in de wintermaanden de caravan te laten staan. Toegestane afmeting caravan 7,50-8,00m lengte, breed 2,60m Seizoen huur is excl. gebruik van gas, en toeristenbelasting, Internet, Schuur, en Wasmachine aanwezige speelgelegenheid voor kinderen, eigen parkeerplaats en opgang. In rustige landelijke omgeving. Betegelde ondergrond, veel privacy, en wijds uitzicht.

Omgeving

Dit alles dichtbij bos, strand en centrum, prachtige fiets en wandelomgeving. U heeft een eigen opgang met evt. tuin, opbergruimte in de schuur.

Dichtbij winkels, kerken enz.

Opmerkingen

Op zondag hebben wij geen vertrek of aankomst en werken die dag niet, dus houden de zondagsrust in ere. Bij interesse verzoeken wij u eens langs te komen, zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan, en u de beschikbare plaats kunt zien, en de rust en ruimte met eigen ogen kunt bekijken. Wij hebben per seizoen een contract. Wij verhuren de seizoensplaats excl. energiegebruik, en toeristenbelasting, deze kosten zijn voor de huurder. De caravan op de foto is van de vorige huurder, dus deze plaats is vrij, de caravan staat er inmiddels niet meer. Maar u kunt overwegen om er zelf een caravan te plaatsen. Pak deze kans, dit is een uniek plekje wat u nergens meer vindt. Recreëren in alle rust en ruimte! Onthaasten wanneer het u uitkomt!

prijs

in overleg

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Nieuweweg 6a , 8085SR Doornspijk, Gelderland, Nederland

Meer info over dit huisje

Keuken
Hygiëne
Faciliteiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan

Foto's