Navigatie overslaan
Vakantie in het groene hart op de boerderijVakantie in het groene hart op de boerderijVakantie in het groene hart op de boerderij

Vakantie in het groene hart op de boerderij

  • 6-8 gasten
  • 3 slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

Genieten van het groene hart. Te midden van weilanden, sloten, vogels, koeien heerlijk in de natuur vindt u ons vakantiehuis in het achterste gedeelte van onze boerderij. Er is een gezellige ruimte voor 2-7 personen en van alle gemakken voorzien. boven zijn er 3 slaapkamers. je kunt heerlijk op het terasje genieten van de weide omgeveing, maar ook in het weilandje en boomgaard aan de overkant van het landelijke weggetje genieten van picknicktafel, houten zithoek, trampoline een hengeltje uitgooien in de Oude Rijn en nog veel meer.

Omgeving

gelegn in de provincie Utrecht, wonen we hier heel centraal, vlakbij de stad woerden en Utrecht maar middenin het Groene hart. aan een weggetje met bestemmingsverkeer, waar dus weinig autoos rijden, maar waar veel wandelaars, fietsers, skeelers e.d. genieten van de mooie natuur.

Opmerkingen

onze boerderij is nog geheel in werking als melkveehouderij. Boer Jan en zoon Jaco willen daar vast wel wat over vertellen. kinderen genieten enorm van het meelopen met kalfjes voeren of de koeien uit het weiland halen naar de melkstal. Verder zijn er nog schapen, kippen, poezen en honden. ook veel kinderspeelgoed, zoals skelters, step, fietsjes, maar ook binnenspeelgoed zowel voor jongens als meisjes.ook een kast met gezelschapssplelen, folders voor uitjes voor bijvoorbeeld een bezoek aan het kaasmuseum, kasteel de Haar, een bezoekje aan het oude dorpje Oudewater en nog veel meer.

prijs

in het hoogseizoen : van 10 juli - 28 augustus 450 euro per week deze prijzen gelden ook voor de herfstvakantie, kerstvakantie en meivakantie. in dze periodes verhuren we alleen maar per week.( of weken).

eventueel buiten het hoogseizoen te huur voor een paar maanden als tijdelijke woning.

verder is het 375 euro per week, 275 euro per midweek of 175 euro voor een weekend.

schoonmaakkosten zijn 50 euro. eventueel mag u dit ook zelf doen. eventuele lakenpaketten zijn 7 euro per set.

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Breeveld 14 , 3445BB Woerden, Utrecht, Nederland

Meer info over dit huisje

Keuken
Hygiƫne
Faciliteiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan

Foto's