Navigatie overslaan
Vakantiewoning buurtschap TongerenVakantiewoning buurtschap TongerenVakantiewoning buurtschap Tongeren

Vakantiewoning buurtschap Tongeren

  • 4-6 gasten
  • 3 slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

Ons huis biedt ruim plaats aan 2-5 personen en een kind. Daarnaast is er een kinderbedje, kinderstoel en box aanwezig. De bedden zijn uitstekend en op beide etages is een moderne badkamer aanwezig. U bent echt van alle gemakken voorzien, zoals u van een fijn vakantieadres mag verwachten. Wanneer u een liefhebber bent van fietsen of wandelen dan kunt u uw hart ophalen in deze omgeving.

Blijft u liever dicht bij huis? Geniet u dan van het heerlijke terras en de tuin. De woning ligt aan de rand van een vakantiepark op een zeer rustige locatie. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten van het park of deze desgewenst, links laten liggen. U doet precies wat u wilt. het is tenslotte uw vakantie.

Uw auto parkeert u op het park, direct bij het huis. Erg gemakkelijk met uw bagage en boodschappen of als u slecht ter been bent.

Omgeving

Veel uitleg heeft de Veluwe natuurlijk niet nodig. Kilometers lange fiets en wandelpaden, dwars door overweldigend natuurschoon. Gezellige plaatsen als Epe en Harderwijk zijn gemakkelijk bereikbaar op de fiets of met de auto.

Opmerkingen

Aankomst op vrijdagmiddag of maandagmiddag tussen 15:00 - 17:00 uur

Vertrek deze zelfde dagen voor 10 uur.

Per persoon is het huren van een lakenpakket en het betalen van toeristenbelasting verplicht. Dit kunt u doen bij aankomst nadat u zich heeft gemeld bij de receptie.

prijs

Zie onze website: www.linquenda.nu of www.vakantiehuisopdeveluwe.nl

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Koeweg 17 , 8162PH Epe, Gelderland, Nederland

Meer info over dit huisje

Keuken
Hygiƫne
Faciliteiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan

Foto's