Navigatie overslaan
Welkom in ons Chalet te HardenbergWelkom in ons Chalet te HardenbergWelkom in ons Chalet te Hardenberg

Welkom in ons Chalet te Hardenberg

  • 4-6 gasten
  • 3 slaapkamers
  • badkamers

Beschrijving

TE KOOP: Op recreatiepark "De Klimberg" te Rheezerveen-Hardenberg vindt u ons 6 persoons vakantieverblijf met 3 slaapkamers, ruime douche met wastafel en 2e toilet. Ons verblijf staat op de standplaats Scholekster 618. De vele voorzieningen op het kindvriendelijke park maken uw vakantie compleet (restaurant, recreatieteam, zwembad, Wifi). Naast het verblijf staat een blokhut, waarin o.m. de wasmachine, tuinstoelen en een grote parasol staan. Tevens zijn er drie kinderfietsen aanwezig. Verder kunt u gebruik maken van gratis Wifi. Tevens is er op het terras een tuinset aanwezig. Huur 1e helft 2018 is betaald en zit bij prijs in.

Vraagprijs € 31.500,00

Omgeving

In de provincie Overijssel ligt het prachtige Vechtdal waarin "de Klimberg" is gelegen. Uitgestrekte bossen met natuurvijvers en de prachtige rivier de Vecht. Er kan gewandeld worden en ook een fietstocht langs de vele landerijen en gezellige dorpjes is de moeite waard. Een bezoek aan de gezellige dorpjes Hardenberg en Ommen is ook de moeite waard.

Opmerkingen

Uw auto kunt u parkeren bij het chalet; alle paden/wegen zijn geasfalteerd; wasmachine aanwezig in de blokhut; terras oppervlakte 150m2; uitstekende zonligging; speelweide etc op korte afstand van chalet.

Ons verblijf staat op de standplaats Scholekster 618.

Inl. G Heek tel 06-10943797

prijs

31.500

Review


* is verplicht


0/250

Adres

Ommerweg 27 , 7797RD Rheezerveen-Hardenberg, Overijssel, Nederland

Meer info over dit huisje

Keuken
Hygiëne
Faciliteiten
Luxe
Regels
Huisdieren niet toegestaan

Foto's