Navigatie overslaan
Groepsaccommodatie in Gouderak voor maximaal 32 personen

Aanbieding voor een heerlijk kampweek of weekend in de Krimpenerwaard

Komend uit de drukke randstad ga je de Algrabrug over bij Capelle- en Krimpen a/d IJssel en rij je zo de Krimpenerwaard in. Kom je van de kant van Gouda, dan ga je via Haastrecht of de Julianasluizen de Krimpenerwaard in en rij je zo de rustige polder in. Tussen deze plaatsen stroomt de rivier de Hollandsche IJssel. Je kunt ook de route nemen vanaf de A20 via Moordrecht met de veerpont naar Gouderak en terug. Een hele belevenis om goed achteruit te rijden met de auto. Als het druk is bij de sluizen, is dit een mooie alternatieven route. Met de fiets snij je een stuk af als je uit de richting Den Haag e.o. komt. In Gouderak staat een mooie accommodatie voor groepen van maximaal 32 personen.

In de BLOG van juni 2023, kunt u meer lezen over de Krimpenerwaard en rondje rond de Hollandsche IJssel. Klik HIER om de blog te lezen.

Bezoek met grote groep de Krimpenerwaard

Sinds vorige week hebben wij een nieuwe groepsaccommodatie op onze website staan in Gouderak. Deze is te vinden onder de naam “Stoutjesfarm“. Gelegen aan de dijk bij Gouderak. Mooie en nieuwe locatie voor groepen van maximaal 32 personen. Er zijn acht slaapzalen met elk twee stapelbedden. Hoe leuk is het om met een jeugdclub, jeugd- of sportvereniging lekker uit te gaan? Heerlijk genieten van de rustige en natuurlijke omgeving en toch dichtbij de steden zoals Gouda en Rotterdam. In de Krimpenerwaard zelf zijn ook diverse activiteiten te beleven.

Aanbieding voor januari en februari 2024

Kom met maximaal 32 personen naar Gouderak voor een leuke kampweek of weekend. Ook voor een stukje teambuilding met het werk of familie uitje een geschikte locatie. Er is van alles te beleven en te bezoeken. Wil je met elkaar op de zondag een kerkdienst bezoeken? In Gouderak en directe omgeving kunt u een kerk bezoeken van diverse kerkverbanden. Kijk gerust op de site van het Reformatorisch Dagblad bij Kerktijden. Zoek op plaatsen als Ouderkerk a/d IJssel, Berkenwoude, Stolwijk of Gouda om kerk en tijden te zoeken.

Boek nu

Boek nu voor één of meerdere  nachten in de week of  het weekend in januari of februari 2024.

  • Maandag t/m donderdag € 495,00 per nacht
  • Zaterdag t/m maandag € 1.095,00 (zondag geen vertrekdag)

Ook is er nog ruimte rond de kerstdagen 2023. Informeer bij de eigenaar van deze locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Klik HIER voor meer informatie en foto’s.

Grutto Krimpenerwaard foto Eelco Slingerland

Klik op onderstaande afbeelding voor volledige weergave

11 september 2023