Vakantiehuis (ver)huren?

Mijnvakantiestek.nl, juist voor u!

Vind hier uw vakantiewoning en boek direct bij de eigenaar

Mijnvakantiestek, uw vakantiestek!

Mijnvakantiestek, kindvriendelijke vakantiestek

Lekker uitwaaien aan zee.................? Vind hier uw vakantiestek!

Groepsaccommodatie De Driemaster, 20-persoons

Omschrijving

De Driemaster bestaat uit 3 aparte accommodaties en een gemeenschappelijke ruimte. Iedere accommodatie beschikt over een volledig ingerichte keuken met (combi)magnetron en vaatwasser. In totaal zijn er 10 slaapkamers, 4 toiletten en 3 badkamers. 1 van de accommodaties is toegankelijk voor minder validen. In de gemeenschappelijke ruimte vindt u een buitenkeuken, barbecue, loungegedeelte, eetgelegenheid en haard.

Omschrijving provincie

Ons goed onderhouden, nieuw aangelegd vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer! Alleen deze ligging al leent zich uitstekend voor een kortere of langere vakantie op de mooie Veluwe.
Vanaf het park loopt u via het wandelbos zo naar het Veluwemeer, waar u kunt varen, waterfietsen, zwemmen of andere watersporten beoefenen. En wat denkt u van genieten van de ondergaande zon op een bankje bij het water?
Daarnaast liggen bos, heide en zandverstuivingen op korte afstand van het park. Te voet, per fiets, per auto: u kunt bij ons alle kanten op.

Overige opmerkingen

De beschikbaarheidskalender op deze site wordt niet bijgewerkt. Kijk voor de actuele beschikbaarheid en prijzen op onze site: www.familiehuisnunspeet.nl of neem contact op met één van onze medewerkers via 0341-250851
Status: Te huur
Land: Nederland
Provincie: Gelderland
Adres: Randmeerweg 14
Postcode: 8071SH
Plaats: Nunspeet
Aantal personen: 8+
Aantal slaapkamers: 5+

Specificaties:

ZondagsrustVakantiepark
WasseretteSpeeltuin (buiten)
MindervalidenEigen parkeerplek
Wifi / internetNiet roken
TerrasTuinset
ToiletDouche
OpenhaardMagnetron
VaatwasserBerging