Navigatie overslaan
Vakantiepark Familiehuis Nunspeet bij het Veluwemeer voor het hele seizoen

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet bij het Veluwemeer voor het hele seizoen 9 april 2024

9 april 2024

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet bij het Veluwemeer voor het hele seizoen

Een vakantiepark gelegen bij het Veluwemeer bij Nunspeet en is het gehele jaar geopend. Tijdens schoolvakanties animatie  aanwezig en zondags zijn alle voorzieningen gesloten zoals receptie, geen aankomst of vertrekdagen op zondag e.d. in verband met zondagsrust.

Heerlijk genieten van het water en de bossen bij Nunspeet op de Veluwe

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark gelegen in Nunspeet. Het park is direct gelegen aan het Veluwemeer. Op het Veluwemeer kunt u varen, zwemmen of andere watersporten beoefenen. De accommodaties van Familiehuis Nunspeet zijn zeer goed onderhouden. De vakantiehuizen aan het Veluwemeer zijn geschikt voor een korte of lange vakantie aan het meer. Het park beschikt dus over een uitstekende ligging. Het park ligt niet alleen direct aan het Veluwemeer, ook het bos, de heide en zandverstuivingen liggen op zeer korte afstand van het park. U kunt bij dit vakantiepark dus alle kanten op!

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is het gehele jaar geopend. Dat betekent dat u dus altijd van harte welkom bent, ongeacht het jaargetijde, lente, zomer, herfst of winter. In de lente kunt u genieten van de uitlopende natuur en de vele vogels op het water. De zomer vraagt om een duik in het water, een mooie fietstocht door de omgeving. In de herfst is het prachtig wandelen door de gekleurde bossen. En de winter? Ook dan is het bij ons goed toeven. Geniet van de witte wereld als het gesneeuwd heeft en bij voldoende vorst schaatst u direct vanaf het park zo het Veluwemeer op.